Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik azért választják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik azért választják barátnőnek az átlagosabb csajokat, mert a jobbakat nem tudják felszedni?

Figyelt kérdés
ezért beérik egy átlagosabb kedvesebb lánnyal de egyébként a nagymellű tökéletes csajok után vágyakoznak?
2012. máj. 13. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a nagy melleket, a kicsi sportosakat viszont imádom. Van benne valami amit mondasz, átlagos csajt lehet nem rajongták körül a pasik ezért nincs annyira elkényeztetve és normálisabb viselkedésre számitunk a részéről mint egy agyondicsért lány részéről.Persze ez nem zárja ki, hogy szép csaj nem lehet normális, viszont ahhoz hogy ezt kideritse az embert oda kell tegye a kezét a tüzhőz, majd kiderül hogy megégeti magát vagy sem.
2012. máj. 13. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:

én meg az okos talpraesett csajokra bukom, ezért van elég kevés kínálat amiből válogathatok.

Ráadásul amelyiknek egy fokkal több esze van mint egy fél segg, az máris azt hiszi h ő fingja a passzát szelet.

2012. máj. 13. 19:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyszerűen minden embernek kicsit más a szép.
2012. máj. 13. 19:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a laposakat.
2012. máj. 13. 20:13
 15/18 anonim ***** válasza:

utolsó:

[link]

:D

Amúgy meg nekem nem kellenek az átlagosak, mert nekem sok lány átlagon felüli, de közülük sem jó bárki :D

Olyan meg nincs hogy legszebb, az lesz úgyis a legszebb akit megszeretsz :P

F18

2012. máj. 13. 22:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Ki ne vágyakozna, egy nagymellű, tökéletes làny után? De az átlagos lányok könnyebben kaphatóbbak. A legjobbak a nagyon duci, vagy nagyon kismellű csajszik, mert ők állandóan bizonyítani akarják a világnak, hogy az adottságaik ellenére is kapósak, ezáltal nem kell annyit udvarolni nekik, elejtesz egy-két bókot az alakjukról és már el is alélnak... :DD
2012. máj. 13. 23:28
 17/18 anonim ***** válasza:
kérdésedre a válasz: legtöbb esetben igen.
2012. máj. 16. 12:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs tökéletes nő,a nagymellű alatt meg gondolom a ribancokat érted.Egyébként azért mert sok férfi egy időben a kur.vákat hajkurássza,majd egy idő után megkomolyodik,és egy átlagos mégis szép,normális,okos,kultúrált nőt választ magának (aki nincs szétku.rva).
2012. júl. 31. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!