Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív volt velem. Megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív volt velem. Megbocsássak?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Tegnap nagyon berúgott és a semmiből nekem akart jönni, a barátja fogta le, de alig lehetett. Aztán elmondott mindennek, nagyon sértő dolgokat mondott rám, soha nem bántott még meg így senki. 2 éve meg is tépte a hajam, és megszorongatta a nyakam,de azt megbocsátottam. Nagyon szeretem, és nem tudom hogy kibírnám e nélküle. Hagyjam el?

2012. aug. 20. 11:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hagyd el! Ez már tényleg nagyon durva dolog, képzeld el mi lett volna, ha nincs ott a barátja! Ezt ne folytasd, mert ennek nem lesz jó vége! De, ha értelmét látod, akkor te magad döntsd el. Nem elég, hogy lelkileg megbántott, de még testileg is bántott, akart bántani.
2012. aug. 20. 11:17
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
hagyd el
2012. aug. 20. 11:17
 3/23 anonim ***** válasza:
igen...csoda,hogy még nem vert meg...vagy nem került börtönbe...hagyd el, vannak értelmesebb srácok is, akik nem vernek össze mert berúgott,vagy a másik, hogy ne igyon annyit és akkor talán meglehet bocsátani,a harmadik meg az, hogy tartsatok szünetet és gondolkozz el rajta...én sosem bántottam egy volt bnőmet sem, mert én nem is iszok alkoholt mert nem bírom, én inkább az ilyen helyzetekben nyugodt vagyok...kitartást,ha kell segítség irj
2012. aug. 20. 11:19
 4/23 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :(
2012. aug. 20. 11:21
 5/23 anonim ***** válasza:

Nehogy a NA_NE klubba keljen járnod!

Lehet, hogy legközelebb nem csak szorongatja a nyakadat, hanem csavar is rajta kettőt.

A rossz jeleket figyeljétek lányok, mert lehet, hogy később nincs vissza út. Nem értem, hogy hogyan lehet szeretni valakit, aki bánt téged! Nézd végig a na-ne honlapját!

2012. aug. 20. 11:23
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Fáj az igazság, de ha nem akarsz több gondot az életedben, és nem akarsz idegroncs lenni, meg kikészülni, akkor jobb, ha elhagyod.! 1es voltam
2012. aug. 20. 11:25
 7/23 anonim ***** válasza:

3. kommentelő vagyok: nehéz lesz 2,5 évet elfelejteni,de a saját testi épségedre kell gondolnod,hidd el nekem vannak értelmesebb srácok is,találsz jobbat is...csak, hogy a segítségedben legyek/legyünk és a koromat odaírom, és csak bátran!

19/F

2012. aug. 20. 11:28
 8/23 anonim ***** válasza:
Meg fogsz bocsátani neki, mert túl jól néz ki ahhoz, h elhagyd.
2012. aug. 20. 11:29
 9/23 anonim ***** válasza:
3 kommentető újra: az utolsó kommentelővel kicsit egyetértek,de talán van annyi esze, hogy ott hagyja...
2012. aug. 20. 11:33
 10/23 A kérdező kommentje:
ez nem a külsőtől függ, hanem attól, hogy nagyon szeretem és sok mindent átéltünk együtt. Már elhagytam, addig jó, míg nem jön könyörögni, félek, hogy meginognék. Hogyan legyek határozott?
2012. aug. 20. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!