Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív volt velem. Megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív volt velem. Megbocsássak?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Tegnap nagyon berúgott és a semmiből nekem akart jönni, a barátja fogta le, de alig lehetett. Aztán elmondott mindennek, nagyon sértő dolgokat mondott rám, soha nem bántott még meg így senki. 2 éve meg is tépte a hajam, és megszorongatta a nyakam,de azt megbocsátottam. Nagyon szeretem, és nem tudom hogy kibírnám e nélküle. Hagyjam el?

2012. aug. 20. 11:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11es te vagy a nyomorék! A kérdező tanácsot kért, nem a mi döntéseink alapján fog cselekedni!
2012. aug. 20. 11:44
 12/23 anonim ***** válasza:
ennyi...ha könyörög akkor nem kell beszélni vele,elhiszem, hogy nehéz lesz,de ha van eszed akkor a saját testi épségedet vedd elsőnek,ne a srácot(3koomentelő)
2012. aug. 20. 11:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Vissza fogod fogadni. Lehet h az az oka, h szereted, de végső soron azért szereted, mert jól néz ki.
2012. aug. 20. 11:49
 14/23 anonim ***** válasza:
Mög véletlen se bocsàss meg neki! Vissza fog élni a helyzettel, azt fogja gondolni, hogy bàrmit megtehet, te visszafogadod! Ne!!! Hagyd a fenyöbe, keress màst, aki megérdemel téged, kérlek! Tudom, hogy nehéz kilépni!! Ha szeretnél, irj privit, segithetek!!
2012. aug. 20. 11:50
 15/23 anonim válasza:
Hagyd el, 3 évet voltam együtt egy férfival aki 2-3 havonta megvert, de elég rendesen. Csak és kizárólag saját magamat hibáztatom már, hogy együtt voltam ezzel az agresszív állattal, hidd el mindig egy kicsit durvább lesz, mert tudja ha visszafogadod akkor már a tenyerében vagy. Nálunk leigérte a csillagokat az égről, sírt, könyörgöt...stb minden egyes alkalmommal, gondolom nálatok is ez van, de ne hidd el!
2012. aug. 20. 12:05
 16/23 anonim ***** válasza:
11es voltam! Jó, ha megfogadod a 15ös tanácsát!
2012. aug. 20. 12:09
 17/23 anonim ***** válasza:

hagyd el.

csak szerencse h volt ott vki és lefogta. meg ha már nem ez volt az első eset....hiába jön azzal a dumával h nem fordul elő mégegyszer, meg sajnálja. attól még ez a tulajdonság ott lesz örökre.

2012. aug. 20. 12:16
 18/23 anonim ***** válasza:
úristen? szereted azokután hogy ilyeneket művelt veled? Nők...
2012. aug. 20. 13:10
 19/23 anonim ***** válasza:
A helyedben nem is gondolkoznék rajta. A szememben már egy ilyen eset után megcsúnyulna. Gondolj csak bele. Idővel csak rosszabb lesz. Ha majd egyszer családot alapítasz egy ilyen férjet és apát akarsz? Légy erős, és merj lépni!
2012. aug. 20. 14:10
 20/23 anonim ***** válasza:
páros lábbal rúgnám ki a helyedben
2012. aug. 20. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!