Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi egy idióta agresszív állat vagy csak az enyém?
Nem minden pasi ilyen. Ha a barátom kezet emelne rám, repülne azonnal.
Javaslom, hogy szabadulj meg tőle, ennél csak rosszabb lesz.
Nekem is volt ilyen párom, de mikor belökött az árokba egy veszekedés alkalmával, amit ráadásul ő generált feleslegesen, akkor megfogadtam, hogy megszabadulok tőle. Sajnos túl sokat vártam a végső szakítással és még volt alkalma más módokon is megalázni, de ma már azt mondom, hogy nagyon idióta voltam, az első ilyen megnyilvánulásnál dobni kell az ilyen rohad.ékot!
Az, aki nem tisztel, nem is szeret! És aki nem szeret téged, azzal miért vagy együtt?
30/N
nem4 nem minden pasi ilyen idióta!
De te nagyon hülye vagy ha vele maradsz az tény!
Sajnos tibennetek nőkben, aza gond, hogy mindig a jópasikra buktok, azt már nem nézitek, hogy mennyire agresszív és bunkó.
Adjátok lejebb a mércéteket és a szerényebb fiúknak is adjatok esélyt. nem baj az, ha egy kicsit papucs az illető, legalább akkor a saját izlésetekre tudjátok formálni.
22f
"pénz számolva, asszony verve jó". Szokták mondani..és mekkora egy baromság. Már ne haragudj, de kivágnám a helyedben a srácot, mint macskát szrni az esőben. Menjen sportolni a drága gyerek, ha ennyi fölös energiája van. Lehet Harlemben ,meg még hasonló helyeken ez "normális", de máshol nem.
Ha van egy kis önbecsülésed, akkor keresel magadnak egy másik srácot, hidd el, akadnak még normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!