Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm olyan agresszív mint állat! Vigyem pszichomókushoz, vagy így levezeti?
Először is szögezzük le, hogy nem sajnáltatni magam jöttem ide. Tudom h sokan pont ilyen csajra vágynak, na de térjünk a lényegre.
A barátnőm 19 éves, én 21, és 2 éve járunk. Amit tudni kell, h folyamatosan üt, vág, rúg meg amit lehet. Nem tudom mitől ilyen, én kérdezgetem a gyerekkoráról, de mindig csak hablatyol.
Régebben a hétköznapok során is ilyen volt, mások előtt, ma ezt végre sikerült visszaszorítani közös erővel az ágyba. Hazudnék, ha azt mondanám, h nem élvezem néha, h vadul, de néha már csodálkozok, hogy milyen elszántsággal veri el a s.ggem, vagy véresre karmol de tényleg brutálisan. Az a jó, hogy ha szexuálisan kiéli magát, abból végülis én is profitálok, mert nagyon jó vele a szex, ha beindul, meg hát levezeti a feszkót úgy tűnik. Másfél éve még annyira nem tudta kontrollálni magát, hogy egyszer rámborított egy szekrényt, ma már azért ég és föld.
Ennek ellenére nyugtalanít, h valami nincs rendben vele. Tudom h pszichomókus is azt ajánlaná, h adja ki magából a dühöt, de azért jó volna megtudni, mitől ilyne agresszív.
Szerintetek forszírozzam a dolgot?
A másik és nagyobb baj vele, amit még le se írtam, hogy tanárnak készül, és múltkor eljátszottuk a tanárnő-diákosat... 1 szóval leírnám: FÁJt.
Én komolyan féltem kicsit a gyerekeket, meg persze őt is. Ezért kéne kicsit lehiggasztani, mert lassan gyerekek közé megy.
egyértelműen pszhihomokus , düh terápia, xanax , és rivotril keveréke minden napra..
beszélj a szüleivel is róla de mivel felnőtt ember igy sok befolyásotok nincs rá. max felkínálod neki a szakítás lehetőséget ha nem megy el orvoshoz
úristen
XD
kösd ki egy székhez és dobd a dunába
még nem az, most fog érettségizni. ott van pszicho teszt? ajjaj :/
(bár, amilyen tanáraim voltak, sztem sose szűrik ki. főleg mert amúgy meg nem modnaná róla az ember, csak azokat bátnaj akik nagyon közel állnak hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!