Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm olyan agresszív mint állat! Vigyem pszichomókushoz, vagy így levezeti?
Először is szögezzük le, hogy nem sajnáltatni magam jöttem ide. Tudom h sokan pont ilyen csajra vágynak, na de térjünk a lényegre.
A barátnőm 19 éves, én 21, és 2 éve járunk. Amit tudni kell, h folyamatosan üt, vág, rúg meg amit lehet. Nem tudom mitől ilyen, én kérdezgetem a gyerekkoráról, de mindig csak hablatyol.
Régebben a hétköznapok során is ilyen volt, mások előtt, ma ezt végre sikerült visszaszorítani közös erővel az ágyba. Hazudnék, ha azt mondanám, h nem élvezem néha, h vadul, de néha már csodálkozok, hogy milyen elszántsággal veri el a s.ggem, vagy véresre karmol de tényleg brutálisan. Az a jó, hogy ha szexuálisan kiéli magát, abból végülis én is profitálok, mert nagyon jó vele a szex, ha beindul, meg hát levezeti a feszkót úgy tűnik. Másfél éve még annyira nem tudta kontrollálni magát, hogy egyszer rámborított egy szekrényt, ma már azért ég és föld.
Ennek ellenére nyugtalanít, h valami nincs rendben vele. Tudom h pszichomókus is azt ajánlaná, h adja ki magából a dühöt, de azért jó volna megtudni, mitől ilyne agresszív.
Szerintetek forszírozzam a dolgot?
Nah most ez az állapot visszavezethető a gyerekkorára és biztos vagyok benne, hogy akkor érte valami lelki csapás amit még saját maga se tudott feldolgozni és valószínű, hogy most így adja ki magából a csalódottságot.
Mindenképp beszélned kell egy orvossal, hogy mi okozhatja nála ezt az állapotot.
igen, ezt én is tudom, h a 2 nem ugyanaz, csak kicsit féltem, végülis mondhatja a pszichológus h itt már csak a gyógyszer segít, nem?
de én hiszek az ilyen tudatalatti dolgokban, biztos van magyarázat mindenre. már csak az a kérdés, h a fenébe vegyem úgy rá, h ne higgye azt, h kattantnak nézem.
"NEM!!!! a pszichológust NEM írhat fel gyógyszert"
ok ok tisztában vagyok vele, csak féltem h átirányítja pszichiáterhez v ilyesmi.
Úúúúúú.... ez durva. Én tuti elmenekülnék jó messzire! Szerintem csak szimplán fogyi a barátnőd és kész, bocsi!
Volt egy hasonló főnököm férfiban...na gondolhatod és légtechnikát csinál. ha az nem szedte be a napi nyugtatóját vagy mittoménmit, akkor télen még a jó jeges hóval is úgy fejbeb...szott, hogy majdnem ottmaradtál.
Szerintem az ilyen emberek selejtek, már bocsi, mert agresszív mivoltjukból a többség nem tud nyugodtan élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!