Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az, hogy egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy egy fiú simogatja az állát/alsó ajkát miközben néz egy lányt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 22:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudja mit kezdjen a kezével és ezért valamit bizdergál vele. Kiábrándító? Ez van.
2011. máj. 27. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
ilyet én is szoktam csinálni :D de csak az államat ba*sztatom am nálam semmit sem jelent
2011. máj. 27. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Pasi = nem nő!

A nőknél gyakoribb jel az ha, a nyelvükkel nyalogatják gyengéden az ajkaikat, és harapdálják azt néha....

A pasiknál amit írtál, az általában lehet az hogy húúú de kib@szott jó tested van de megb@sználak" , vaaaaagy csak egyszerűen nem tud mit kezdeni magával és ezért teszi a kezeit ide oda, van aki a körmét rágja mert nem tud megülni egy helyben nyugodtan!

ERGO lehet h nem jelent semmit!

2011. máj. 27. 22:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Dehát miért dörzsöli??? Miért is néz közben és mást nem csinál??
2011. máj. 27. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Jajj néha én egy cigarettacsikket nézve is dörzsölöm az állam, tűnődve valami teendőmön pl.

Ne élj álomvilágban, csak az állát dörzsölte. Ha akar valamit akkor tesz valamit irányodban.

2011. máj. 27. 22:23
 6/11 Rendesfiú/19 ***** válasza:
tetszel neki azt kész, melyik felével van probléma?
2011. máj. 27. 22:29
 7/11 Chuck ***** válasza:

Én csak spontán szoktam, de haverom arcoskodni csajok előtt... hülyén karba teszi a kezét, feszít és buzerálja az állát...

Én ilyenkor szelíd "kamikaze módban páros lábbal tudnék felé repülni", és szájba rúgni, de ez saját vélemény...

2011. máj. 28. 07:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmit.
2011. máj. 28. 07:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Chunk,mit értesz az alatt,hogy arcoskodik a csajoknak?Meg miért mennél neki?Légyszi írj már!
2011. máj. 28. 09:41
 10/11 A kérdező kommentje:

Bocs,Chuck!

Rendesfiú: Háát nem tudom miért írják itt páran,hogy semmit nem jelent....Ez olyan nemtörődöm válasz szerintem!

2011. máj. 28. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!