Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm olyan agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm olyan agresszív mint állat! Vigyem pszichomókushoz, vagy így levezeti?

Figyelt kérdés

Először is szögezzük le, hogy nem sajnáltatni magam jöttem ide. Tudom h sokan pont ilyen csajra vágynak, na de térjünk a lényegre.

A barátnőm 19 éves, én 21, és 2 éve járunk. Amit tudni kell, h folyamatosan üt, vág, rúg meg amit lehet. Nem tudom mitől ilyen, én kérdezgetem a gyerekkoráról, de mindig csak hablatyol.

Régebben a hétköznapok során is ilyen volt, mások előtt, ma ezt végre sikerült visszaszorítani közös erővel az ágyba. Hazudnék, ha azt mondanám, h nem élvezem néha, h vadul, de néha már csodálkozok, hogy milyen elszántsággal veri el a s.ggem, vagy véresre karmol de tényleg brutálisan. Az a jó, hogy ha szexuálisan kiéli magát, abból végülis én is profitálok, mert nagyon jó vele a szex, ha beindul, meg hát levezeti a feszkót úgy tűnik. Másfél éve még annyira nem tudta kontrollálni magát, hogy egyszer rámborított egy szekrényt, ma már azért ég és föld.

Ennek ellenére nyugtalanít, h valami nincs rendben vele. Tudom h pszichomókus is azt ajánlaná, h adja ki magából a dühöt, de azért jó volna megtudni, mitől ilyne agresszív.

Szerintetek forszírozzam a dolgot?

2012. jan. 17. 18:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Az biztos, ha egy idegbeteg kis ribanc kezet emelne rám, ott verném agyon.
2012. jan. 17. 19:13
 22/30 anonim ***** válasza:

Időpont ma 19:01

ülj le 1-es...

szerinted ki a gyik írná fel? valamikor volt pánik rohamom. a rivot is meg a xanaxot is ö írta fel

2012. jan. 17. 19:17
 23/30 A kérdező kommentje:

szerintem nem selejt, rengeteg értéke van. minden hülyesége ellenére (ezen kívül mondjuk nincs más, max h lobbanékony, de végülis ez a 2 rossz tulajdonság egymást gerjeszti), szebbé tette az életem. valahol azért még örülök, hogy nem kábszeres vagy szuicid vagy ilyesmi.

nekem fontos h segítsek neki.

2012. jan. 17. 19:17
 24/30 anonim ***** válasza:

"szerintetek ha elmegyek egy pszichológushoz, és elmondom neki h mivan, akkor az tud úgy látatlanba segíteni valamit?

"

igen, söt, ez lenne a legjobb megoldás

2012. jan. 17. 19:18
 25/30 anonim ***** válasza:

szerk: csak kurv@ sokba kerül ha maxekhoz mész. ha meg államira ott meg le se fognak sz@rni

maszek 3000/órátol indul

2012. jan. 17. 19:19
 26/30 A kérdező kommentje:

ma 19:13

az a szomorú, hogy én is emeltem már rá kezet. nem ütöttem meg, de megfenyegettem. akkor hirtelen előtört belőle a törékeny nő, és hosszú ideig engeszteltem. akkor úgy volt h szakítok vele, de aztán mégis kibékültünk. még ma is kicsit rosszul érzem magam, ha eszembe jut, de igazából annyira nincs lelkiismeretfurdalásom, mert ez a szekrényes dolog után volt nem sokkal, ahol már kicsit betelt a pohár.

meg egyszer ellöktem és bevágta magát, mondjuk az inkább baleset volt. mindenesetre magában több kárt tesz alapból, csak emiatt én is megszenvedem, mert belém is jó sok agressziót átpumpál.

2012. jan. 17. 19:22
 27/30 A kérdező kommentje:
3000/óra még bőven megéri, csak jót kell találni
2012. jan. 17. 19:23
 28/30 anonim ***** válasza:

Hali, az én barátnőm is néha ilyen mondjuk nem ilyen durván mint a tied. Én olyankor kikötözöm (nem vicc). Mondjuk ő kérte ezt. Nem komplett amúgy ő se xD

Nem egy megoldás, de addig le van csillapítva.

Amúgy az ilyen emberek szadisták, szexuális örömet okoz nekik ha bánthatnak valakit. De valakinek még az is, ha őt bántják.

2012. jan. 17. 19:38
 29/30 anonim ***** válasza:
hasonlo, mint en, en is ilyen vagyok, csak nalam a stressz valtja ki, mostNaban a legkisebb gondon kiakadok...:)
2012. jún. 18. 15:00
 30/30 anonim ***** válasza:
csak en nem vagyok mazochista, ha en kiborulok, annak oka van, anyagiak, vagy felbosszantanak, es sajnos, az en munkamban nem szabad meg csak hangot emelni sem, igy aztan marad a visszaolytas....vagy adok a parocskamnak az agyban, de nem durvan, inkabb szenvedellyel:)
2012. jún. 18. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!