Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HeriHery kérdése:

Nemtudom, hogymit tegyek? Azthittem, hogy boldog házasságban élek a feleségemmel (van két gyönyörű fiunk), egész nap hajtok mint egy állat hogy mindenük meglegyen. Ha hazaérek egyből a gyerekekkel foglalkozom, nemnőzök, nemkocsmázok (papucsvagyok? ).

Figyelt kérdés
Erre a kedves feleségem akit máig imádok az interneten bepasizott. Persze lebukott, de úgy érzem nem bánja. Állítólag szakított de időt kér tőlem és türelmet. Mit tegyek?
2011. máj. 24. 10:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Jujj, ez nagyon nehéz lehet számodra.

Azt javaslom, hogy amikor a gyerekek alszanak, beszélgess el vele. Mondd el neki azt, amit itt leírtál. Hogy ők a Te életed, hogy hajtasz, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben.

Kérdezd meg, hogy miért kellett neki más. Ha továbbra is úgy viselkedik, hogy azt látod rajta, nem bánja, nem érdekli, akkor te is sz.ard le egy kicsit. Munka után ülj be egy sörre a haverokkal valahova.

Majd észbekap, ha látja...Legalábbis remélem.

2011. máj. 24. 10:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szép...én is lány vagyok 19 éves ,de az ilyen nőket elítélem, komolyan. Aki képes 2 szép gyerek és egy jó család mellett ilyet tenni az nem érdemel meg senkit. Elhagyná a családját mindenféle idegenért..és később döbbenne rá h mi is van.

Én azt állítom nem vagy papucs hanem egy rendkívül jó ember h lelkesen dolgozol a családért, itt a nő a hibás.

Vagy az is lehet h a kapcsolatból hiányzik valami számára(gyengédség, szex, törődés ha egész nap nem vagy otthon)de én azt mondom akkor sem a megcsalás a megoldás, pláne ha nem bánja meg.

Sajnos ha férfi lennék azt mondanám az ilyen nőktől mentsen az Isten. Próbáljátok megbeszélni...de az fontos h csak a gyerekek miatt nem lehet együttélni kényszerben..pláne ha még kicsikék, még nem értik úgy a dolgokat.

2011. máj. 24. 10:21
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Valószínűleg azért, mert attól, hogy te mindent megteszel lehet hogy elhanyagolva érzi magát nem? Mondjuk persze ez nem kifogás, beszélgetni kellene, hogy mi a probléma ki mit szeretne, lehet hogy már nem érzi jól magát, és ezt lehet meg tudnátok oldani. Egy hosszú és őszinte beszélgetés kell ide, és máris minden ki fog tisztulni.
2011. máj. 24. 10:23
 4/15 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszokat adtatok. Köszönöm. A beszélgetés már meg volt, állítólag elhanyagoltam (ami lehet hogy igaz),de nehéz olyanhoz közeledni aki nem akarja (kb. 6 hónapja)
2011. máj. 24. 10:28
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg mindketten hibásak vagytok de nem szép a feleségedtől, hogy bepasizik. Te tudod hogy akarja e még folytatni, ha igen gondold át te is, hogy bízol e benne ezek után, és változtassatok.
2011. máj. 24. 10:31
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát ezt minél előbb meg kell beszélnetek. Mi hiányzik az életéből, mivel ad többet az a pasi a neten? Nem vagy papucs szerintem, csak többet kellene együtt lennetek. Én is nő vagyok, elmesélem a saját példámat. Néhány éve én is megismerkedtem valakivel, pedig nagyon szeretem a férjem és nem is szándékoztam a másiktól semmit, csak jól elvoltunk és rájöttem, a férjemmel vagyok túl keveset. Úgy állt helyre a dolog, hogy a férjem vett ki két hét szabadságot, ez idő alatt végig együtt voltunk, jól éreztük magunkat és egy életre kivertem a fejemből, hogy másban keressek boldogulást. Vegyél ki szabadságot!
2011. máj. 24. 10:32
 7/15 anonim ***** válasza:
42%

Érdekes válaszok valóban, még a végén a kérdezőt hibáztatjátok?

Kérdező:

Szerintem te nem vagy hibás, hanem a feleséged!

1. Ha távol is vagy sokszor, az otthonért teszed. Ezek után akkor mi a baj? Jobb szeretné a nejed ha minimálbéren tengődnétek? Akkor meg az lenne a kifogás...

2. Ez az "elhanyagolod" duma ez nagyon gáz. Az embernek van szája, ki tudja nyitni, és milyen érdekes meg is lehetne beszélni a dolgokat....

Én is kérdeznék viszont? Miből állt a nejednél ez az interneten való bepasizás? Mit takar pontosan?

2011. máj. 24. 10:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Senki nem hibáztatja a kérdezőt, csupán minden 2 emberen múlik...
2011. máj. 24. 10:39
 9/15 anonim ***** válasza:

Igen, 2 emberen múlik, de ahogy írtam: értelmes felnőtt emberek, főleg egy házasságban tudnak beszélgetni egymással. Ha a neje ezt elmúlasztja, azért igazán nem hibáztatható a férje.

A "megcsalt fél is hibás" szöveg meg inkább csak egy szlogen, amivel a megcsaló fél akar könnyíteni a saját lelkiismeretén. Magyarázkodás, duma, süketelés magyarul.

Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy csalja meg a párját. Adott esetben külön lehet élni, el lehet válni, megbeszélt szünetet lehet tartani.

Senkit nem vernek ostorral, hogy hazudozzon.

2011. máj. 24. 10:48
 10/15 anonim ***** válasza:
35%

És még egy gondolat: A megcsalásban nem maga a megcsalatás ténye a legrosszabb. Nem az, hogy mással volt boldog. Ez mellékes.

Hanem maga a hazugság ténye. Hogy hülyének vagy nézve.

2011. máj. 24. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!