Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HeriHery kérdése:
Nemtudom, hogymit tegyek? Azthittem, hogy boldog házasságban élek a feleségemmel (van két gyönyörű fiunk), egész nap hajtok mint egy állat hogy mindenük meglegyen. Ha hazaérek egyből a gyerekekkel foglalkozom, nemnőzök, nemkocsmázok (papucsvagyok? ).
Figyelt kérdés
Erre a kedves feleségem akit máig imádok az interneten bepasizott. Persze lebukott, de úgy érzem nem bánja. Állítólag szakított de időt kér tőlem és türelmet. Mit tegyek?2011. máj. 24. 10:08
11/15 anonim válasza:
Nem, nem papucs, inkabb balek.
Az ilyen ferfiakat szoktak otthagyni a nok altalaban. Azokhoz akik meg kocsmaznak, eroskodnek, jatsszak az agyukat pedig folyvast visszakonyorgik magukat miutan kirugtak oket.
Ez a noi termeszet: ha te piedesztalra emeled, a tenyereden hordod, akkor a fejedre no, es nem fog tisztelni. Keresni fog olyat akire felnezhet, mert maganal lejjebb kezeli.
Detto ugyanez volt velem is az exnejemmel, csak szerencsere nalunk meg azelott lepett le hogy gyerek lett volna.
Tanulsag: a noket nem erdemes megbecsulni, mert inkabb nyafogjon neha abartnoinek hogy milyen "kocsog" vagy vele neha, mint adj meg neki mindent es hagyjon ott.
12/15 anonim válasza:
Hány évesek a gyerekek és ti?Ha picik még és esetleg gyesen van akkor biztos hiányzik neki a társaság!Nagyon jó és felelősség teljes apa lehetsz és ezt tök jó látni hogy a családod az első,de a feleségedet sem szabad elhanyagolni!Lehet hiányzik neki a beszélgetés,vagy épp lehet van valami amit nem mond el mert nem figyelsz rá!De ha még szeret akkor egy kis odafigyelés és vissza kapod szerintem!:)
13/15 anonim válasza:
Utolsó! Neked nagyon rossz élményeid lehetnek nőkkel kapcsolatban. Ezek szerint te csak olyanokkal talákoztál akik egyáltalán nem érdemlik meg az ilyen bánásmódot mint amilyet a kérdező követ? Hát ez elég szégyen. Ilyen felfogással egy nő nem menne a közeledbe!
14/15 anonim válasza:
Ha azért jönne az ember közelébe, hogy a tiszteletért cserébe pofán köpjön, akkor inkább valóban ne is jöjjön a közelbe.
15/15 anonim válasza:
en napi 2-3 orara talalkozom a volegenyemmel, pedig egyutt elunk, megsem rohagalok mas f@sz utan, mert szeretem a paromat, azert mondtam neki igent!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!