Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi egy idióta agresszív állat vagy csak az enyém?
Istenem te tényleg ostoba vagy xD
Alig tudtad elolvasni persze... nem volt semmi elolvashatatlan csak hát akkor még olvasni se tudsz, de nem meglepő akinek ilyen palija van ... ne ilyenbe kötekedj mert gáz, hát én se mondtam hogy megütött de majd fog remélem , és elég félvállról veszed a gondodat , ha zavarna rég otthagytad volna, aki ilyennel jár az meg is érdemli, bőven bántalmazás amit művel veled, viszont látom a többi dologra amit írtam nem reagáltál,szóval igazat adsz rendben
Gondolom ezt se tudtad elolvasni :D ez már a te bajod
"és ne "mindenezz" kérdésben mert általánosítás nagyon " ezzel mégis mire akartál utalni?
sztem mielőtt leoltod itt a kérdezőt, menj vissza általánosba, és vegyél 1-2 magyarórát :)
és ne "mindenezz" kérdésben mert általánosítás nagyon " ezzel mégis mire akartál utalni?
Ezen mit nem lehet érteni? neked kéne magyar órát venned észlény:) én értem érdekes...
Én többnyire egyet értek a "rosszindulatú" válaszolóval attól még igaza van hogy nyers.. tényleg ostoba lány lehetsz ha még meg is esküdnél egy ilyen fiúval , és egyedül te vagy itt sajnálni való mivel te vagy olyan helyzetben :) és meg is érdemled :)
Okos enged? jesszus hol vagy te okos? akkor szakítottál volna már ... majd fogsz ha meg nem akkor meg ne itt sírjál gyikon
37-es
Csak gratulálni tudok. A hozzád hasonló emberek remélem eltűnnek a mai korcs értékrenddel együtt. Mondjuk viheted magaddal a kérdezőt is hogy ne unatkozz.
35 ffi
A papucsság személyiségjegy, semmi köze egy piros Suzukihoz adott esetben.
A hozádd hasonló pénzes akcióhősökre vadászó nőket nem tolerálom. El lett már mondva számtalanszor, a való élet nem hollywoodi akciófilm. Nincs mindig történés. Nem az az elsődleges célja mindenki létezésének hogy a hozzád hasonlókat szórakoztassa.
35 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!