Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Agresszív volt velem. Megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agresszív volt velem. Megbocsássak?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt a barátommal. Tegnap nagyon berúgott és a semmiből nekem akart jönni, a barátja fogta le, de alig lehetett. Aztán elmondott mindennek, nagyon sértő dolgokat mondott rám, soha nem bántott még meg így senki. 2 éve meg is tépte a hajam, és megszorongatta a nyakam,de azt megbocsátottam. Nagyon szeretem, és nem tudom hogy kibírnám e nélküle. Hagyjam el?

2012. aug. 20. 11:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Palácsik v.2.0 :-(

Nem tudok elképzelni olyan esetet, amiben 2-3 vagy akármennyi év élményei felülírhatnak többszöri súlyos bántalmazást. Ez vszeg nem is annyira szeretet részedről, hanem inkább függés (lelki, érzelmi). Ha nem tudod magadat elszeparálni tőle, akkor mindig hatással lesz rád, és sosem tudsz kilábalni ebből az áldatlan kapcsolatból.

2012. aug. 20. 17:00
 22/23 anonim ***** válasza:

Ha lenne bátorságod már megtetted volna, hogy elhagyod! Valószínűleg azért nem tudsz lépni, mert gyenge mentalitású vagy, vagy mert függsz tőle valamilyen szinten!

Ejnye, így nem lehetnél Griffendéles!

2012. aug. 20. 17:09
 23/23 anonim ***** válasza:

És mi lesz, ha esetleg a gyerekeidet is üti majd?

Akkor hova fordulsz?

2012. aug. 22. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!