Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsássak e neki?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk a párommal együtt. Minden idillinek tűnt, az összeköltözést terveztük hónapokon belül. Minden este együtt voltunk, találkoztunk, napközben is többször telefonáltunk, stb. Viszont most kiderült, hogy egész idő alatt viszonya volt egy másik lánnyal is. Igaz ugyan, hogy állítólag vele nem találkozott annyiszor, csak 1-2 hetente egyszer, de végig tartott, és az a lány ugyanúgy a barátnőjének hiszi magát, ahogy én, és ugyanúgy elmondta neki minden nap, hogy szereti, ahogy nekem. Állítása szerint már többször véget akart vetni neki, és már most is azon volt, tudván, hogy hamarosan összeköltözünk. Állítása szerint engem szeret, könyörgött, hogy bocsássak meg, és hogy azonnal befejezi, és velem akarta építeni a közös életét, blabla. Még sírt is, pedig sosem szokott semmiért, sőt, gyengeségnek tartja. Vajon hihetek e neki? Vajon ha megbocsátok, honnan tudhatom, hogy tényleg abbahagyta a másik lánnyal? Honnan tudhatom, hogy tényleg engem szeret és nem játszaná el ugyanezt a másik lánnyal is, ha ő jön rá hamarabb a gonosz játékra? Nagyon szeretem, és tényleg vele képzeltem el az életem. Hihetetlenül odafigyelt, törődött velem, kimutatta, hogy szeret... de honnan tudjam, hogy most akkor ez igaz vagy sem?

22/L ő 31/F

2012. máj. 2. 01:38
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem akinek 30 év felett nincs családja,élettársa vagy gyereke,stb az egész életében össze vissza fog csajozni.egyszerűen ilyen beállítottságú.téged pedig beetetett az összeköltözéssel:)
2012. máj. 2. 01:41
 2/8 anonim ***** válasza:

onnan,hogy otthon lesz veled minden este,mivel együtt fogtok lakni.

és az életkorod is megfelelő lehet,mert még jó pár évig jó csaj maradhatsz a csere előtt.

2012. máj. 2. 01:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Lépj le gyorsan. 22 évesen nem szabad egy p.cs mellett leragadni.
2012. máj. 2. 02:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a másik lánnyal.
2012. máj. 2. 03:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem bocsájtanék meg neki. Engem már csaltak meg elég rosszul jártam miután megbocsájtottam. Ráadásul ha még meg is bocsájtasz, felejteni nem tudsz, bízni sem igazán max ha képes vagy annyira elnyomni ezt az emléket ami kicsit se egyszerű. De hát 9 hónapon át megtévesztett, tulajdon képen a kapcsolatod kezdetétől. Ha vissza fogadod nem tudhatod sehonnan ha továbbra is megcsal max ha rax rá egy mini kamerát de úgy mit ér a kapcsolat? Szerintem fiatal vagy még keress egy olyan pasit aki tényleg veled akarja leélni az életét
2012. máj. 2. 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg neki - aztán küldd el a fenébe.

Nem egyszeri kalandról van szó, nem arról, hogy berúgott és részegen bevarrta az egyik csajt aki rámászott, bár még ezt is nehéz lenne megbocsátani. Frankón barátnőt tartott melletted, hazudozott 9 hónapon keresztül, kettős életet élt, a másik csajt is becézgette, ugyanúgy, ahogy téged.

Megbocsátani meg lehet, de most komolyan, tudnál ezek után bízni benne? Az egész kapcsolatotokat végighazudta az elejétől kezdve! Nem utólag kéne krokodilkönnyeket hullatni, hanem eleve tisztességesen kellett volna nekiállni ennek a kapcsolatnak, és ő ezt elbukta. Nagyon nagy hiba lenne vele újrakezdeni, mert aki ezt megcsinálta veled egyszer, megteszi még egyszer, ez sajnos 100%. És gondolom neked sem hiányzik egy olyan szitu, amikor minden kimondott szavában kételkedni "kell", mert sosem tudod, mikor mond igazat, és mikor hazudik bele a szemedbe.

2012. máj. 2. 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:
30 fölött az ember tudja mit akar,ha abba akarta volna hagyni,abbahagyja.Ezek után én nem bíznék senkiben.
2012. máj. 2. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
elkapott egy skalpvadász háhááá xd
2012. máj. 2. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!