Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott a barátnőm. Megbocsássak neki?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel most békültünk ki és amíg nem voltunk együtt elment pár fiúval meg a barátnőével fürdőzni.Alapból féltékeny tipus vagyok.. csak az a baj h a barátnőm azt hazudta nekem, hogy tesójával ment... haverom mondta meg nekem, hogy velük volt, rákérdeztem és letagadta! igaz aztán bevallotta és azt mondja a szerelmem, hogy csak azért hazudott mert tudta, hogy kiakadtam volna, de nemtudom ezt hogyan is lehetne megbocsájtani..2011. nov. 14. 00:27
1/12 anonim válasza:
"Alapból féltékeny tipus vagyok"
"csak azért hazudott mert tudta, hogy kiakadtam volna"
Remélem érted, miért emeltem ki ezt a 2 gondolatot, illetve tettem őket egymás mellé.
Ha gyakorlatilag hazudozásra kényszeríted, ne lepódj meg, ha hazudni fog...
Mellesleg, fürdő? Komolyan, térj már észhez... Oda kikapcsolódni mennek az emberek, nem kefélni!
2/12 anonim válasza:
a barátnöd kérdésére nemrég válaszotlunk ugyanitt XD
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
xD hehe tényleg...mindjárt jön az anyuka-kisfiam barátnője átvágta a kisfiam,elment fürdőzni és letagadta,mit tehetnék?
5/12 anonim válasza:
Ez az egész mekkora fake, oda vissza, barátnőstül mindenestül... :D:D:D:D
7/12 anonim válasza:
persze h fake... csak a vak nem látja két zsiroshajú kövér csipszzabálo f@szcibálo mamakedvence kis alamuszi kö*ög szórakozik éjjelente...
8/12 LadyLee válasza:
Maximálisan egyetértek az elsővel - ha kikényszeríted, hogy hazudjon egy teljesen ártatlan szituációban, legalább ne hozd már fel ellene.
10/12 anonim válasza:
Én akkor hazudnék a barátomnak ehhez hasonlót, ha:
1. Csak szivatom, és egy másik sráccal kavarok mellette.
2. Tudom, hogy féltékeny típus és nem szeretném ezzel felidegesíteni, mert szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!