Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátom agresszív volt, többször megütött, több év után szakítottam. A mostani páromnak elmondhatom h bánt velem az ex v inkább tartsam titokban? Félek, h rám nézve szégyen és h ezzel az exet kibeszélem.
Figyelt kérdés
attól tartok,h kibeszélem őt,bármilyen hülye volt2012. jún. 18. 14:38
1/9 anonim válasza:
ha elmondod a mostani kanodnak akkor lehet be akarja majd szegni az exedképét :D
3/9 A kérdező kommentje:
de én nem attól tartok,hanem h nem néz majd le h ezt eltűrtem?:S és h nem szép dolog kibeszélni az exet..lehet ilyet?
2012. jún. 18. 14:48
4/9 anonim válasza:
Ha úgy érzed, h ezzel egy lelki gátat szakítasz fel amivel közelebb kerülhettek egymáshoz, akkor mondd el. emiatt nem fog lenézni, csak érteni nem fogja h ezt miért tűrted el.
5/9 anonim válasza:
Szép dolog-e kibeszélni az exet? Miért, ütni-verni szép dolog???? Az ilyen gané embereket nem csak simán kibeszélni kellene, hanem agyonütni!!!
F33
6/9 A kérdező kommentje:
tudom h mindennek elhordott (ok nélkül:S) lányoknak,de én vhogy mégse vagyok ilyen és nem akarok neki azzal ártani,h rosszakat mondok róla,holott az csak az igazság.és ha majd egyszer visszahallja én leszek a rossz megint
2012. jún. 18. 14:56
7/9 omba válasza:
Lassan el kellene döntened, hogy a két pasi közül melyik a fontosabb, hogy az előző bunkó majd miket mond rólad, vagy, hogy szinte vagy-e a mostanival?
Nem hiszem, hogy valami nagy "feltáró vallomást" kellene tenned, de ha szóba kerül, nyugodtan mond el.
Ne is szégyelld magad miatta, ha lassan is, de csak jól oldottad meg a dolgot.
8/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmondhatod. Nem te vagy a hibás azért amiért egy szarrágó büdös gyökér volt az exed. Nőt megütni gyávaság. Azt kell mondjam az exed egy féreg. Az ilyeneket szó nélkül verném agyon szeneslapáttal...
9/9 anonim válasza:
Az én exem meg nem ütött,de fojtogatott egyszer.Szerencsére hamar sikerült megszabadulnom tőle.Én elmondtam a páromnak,aki most már a férjem.Ez nem a te szégyened!!!Szerintem mond el nyugodtan,te tudod,hogy a mostani párod milyen mentalitású,lesz e bunyó vagy sem.És ne te érezd magad szarul,hogy "kibeszéled".Az a srác egy féreg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!