Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbocsássak egy ilyen "barátn...

Megbocsássak egy ilyen "barátnőnek"?

Figyelt kérdés

Nos az egész középiskolában kezdődött, mikor elsősök lettünk megismerkedtem egy lánnyal (Anitával), mint kiderült egy oviba jártam vele, így rengetek közös témánk volt, egyből nagyon jó barátnők lettünk!

Egy év múlva, egy másik osztálytársunkkal is nagyon összebarátkoztunk így ő is csatlakozott hozzánk, nagyon jól elvoltunk hármasban egy évig körülbelül, amikor is Anita kezdett nagyon furcsán viselkedni sérelmezte, hogy nem foglalkozok már vele annyit, és a másik lányt jobban szeretem mint őt blablabla...de ez nem igaz én egyformán szerettem őket...próbáltam ugyanannyit foglalkozni mindkettőjükkel de úgy látszik ez nem mindig sikerült!:S

Anita úgy állt bosszút rajtam, hogy az összes titkomat melyet két éve alatt mondtam el neki kifecsegett, mindent elmondott az osztály "menőbb" tagjainak így az utolsó két éveben ki voltam közösítve, mindig összesúgtak a hátam mögött, kinevettek, megaláztak...

Most, hogy a középsuli után eltelt egy év Anita elhívott bulizni de nekem semmi kedvem sincs hozzá...:S

Szerintetek mit csináljak?:S

2010. júl. 2. 08:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs kedved hozzá, akkor ne menj el.
2010. júl. 2. 08:32
 2/8 anonim válasza:
85%

küld el a büdös pics@'ba :D:D

szerintem utasítsad vissza.. hamár az utolsó 2 évedet elrontotta (és még szépen fejeztem ki magam :D)

Ne foglalkozz vele... Lehet ha megint jóba lennétek újból ugyanez történne... megéri?

2010. júl. 2. 08:34
 3/8 anonim válasza:
Szerintem ne bocsáss meg neki. Nekem is volt ilyen barátnőm aki mindig beduzzogott ha nem vele voltam . Nagyon unalmas colt mindig rohangálnom utána . Szerintem nem érné meg!
2010. júl. 2. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem Anita érzékeny ember, ezért megviselhette őt, hogy már hárman lettetek a barátságban, sokan nehezen viselik,mert kisebbségi érzésük van, és úgy élik meg, hogy ők ki vannak közösítve.

Én is így vagyok, nem szeretek a hármas barátságokat, mert úgy érzem, hogy én maradok alul, hátul, stb. ezért inkább úgy barátkozom, hogy nem szívesen vonok be másokat. Szóval Anita ezt így élhette meg. Persze nem volt szép dolog kiteregetni a szennyest, és titkokat elárulni rólad. És a legrosszabb, hogy ezért te is úgy érezted, hogy kiközösítettek.

Mivel rég volt, és úgy érzem, hogy dilemmázol, ezért, ha ezek után fontos vagy fontos volt neked Anita, akkor elmehetsz a buliba, lehet, hogy jól fog elsülni, és az is lehet, hogy egyszer meg tudjátok ezt beszélni, és újra barátnők lesztek, már más felfogás szerint.

Ha barátkozni szeretnél vele, menj el, ha viszont sosem tudod elfelejteni neki, amit tett, akkor ne menj el, mert akkor nincs értelme.

De elmehetsz azért is, hogy bulizz egyet, azzal semmit nem veszítesz.

2010. júl. 2. 08:39
 5/8 anonim ***** válasza:
felejtsd el. nem eri meg..van bor a kepen, hogy ezek utan elhiv bulizni??
2010. júl. 2. 08:49
 6/8 Funktasztikus ***** válasza:
nee hoyg megint össze haverkodjatok és ez történjen??:Dtönkre tett 2 évedet...csináld azt amit a szived diktál.. de személyes véleményem szerint én nem kérnék belölle..:D
2010. júl. 2. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen barátnőre nincs szükséged és ezt Te is tudod.
2010. júl. 2. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálam más, de mégis hasonló a történet (rem.nem baj,h leírom)

Ovistársammal nem voltunk jóban, és a végén a viselkedése miatt ki lett közösítve.

Ovi után elment Mo. másik végére, és ezennel senki sem tud róla semmit.

Egyik nap észre vettem, h bejelölt, és írt nekem myvipen.

Teljesen megváltozott, tök normális lett!

Ezzel azt akarom mondani: akik ezt teszik a másikkal (mármint értelmetlenül megvádolják/én esetemben nagyzol) , egyszer csal elfin4ják magukat,és ezzel megbocsátott a megbántott fél (te esetedben TE,aki nem érti miért sértődött meg a bnője)

Kérjen szépen bocsánatot előtte!

A helyedben nem mennék el arra a bulira, de a TE döntésed, NE ENGEDD, H BÁRKI BEFOLYÁSOLJON!

2010. júl. 2. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!