Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milliomos barátnőnek mit...

Milliomos barátnőnek mit lehet vinni ajándékban a partyjára?

Figyelt kérdés

Full milliomosok, tényleg nincsen olyan amit nem tudnának megvenni.Amúgy jó fej a lány, de mégis mit?

A lányom osztálytársa, holnap lesz a névnapi buli.18 évesek.

Olyan ötlet kellene, ami emlékezetes is.

2011. júl. 19. 17:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Közös fénykép szép képkeretben?
2011. júl. 19. 17:04
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Egy szép bizsunak mindenki örül, még egy milliomos is. Mi sem szűkölködünk, de gyakran veszek magamnak mutatós bizsukat, pl. a bijou brigitte-ben, és nem aggatok magamra három kilós aranyláncot. Mivel én is nő vagyok, tudom, hogy örülnék egy ilyen ajándéknak, akármennyi is van már belőle :) 3-4 ezer forintért tökjókat lehet kapni.
2011. júl. 19. 17:06
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

3-4 ezer forintért nem veszek barátnak ajándékot :-D

Csóró vagyok de sokszor vannak jók leárazva is.

Lehet az egy kézzel készített ajándék is. Én pl lerajzoltam a barátaimat egyetlen közös képre híres rajzfilm figurához hasonlítóan :-)

2011. júl. 19. 17:12
 4/22 anonim ***** válasza:
28%
análizgatós vibrátort
2011. júl. 19. 17:13
 5/22 A kérdező kommentje:

Múltkor vettek közöse swarovsky fülbevalókat, az album meg tele közös képekkel.

Először én is ilyenekben gondolkodtam, de ez nem nyerő.

Semmi ötletünk, ami egy kicsit ütősebb lenne.:)

2011. júl. 19. 17:14
 6/22 anonim ***** válasza:

Én is valami emlékezeteset adnék. Az fentebb említett ötletek nagyok jók: egy szép keretbe tett közös fénykép, ami egy emlékezetes napon készült, vagy egy kép, ahol mókásabban vannak megjelenítve a szereplők.

Esetleg egy szép saját készítésű fénykép album, ilyet a húgomnak készítettem és tetszett neki.

Az ékszer sem rossz, de igazából mindenkinek más az ízlése és így nehéz belőni, hogy tényleg beválik az, amit választ az ember.

2011. júl. 19. 17:15
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Valami kézzel készített mütyürt. Akár rajz, akár üvegfestett kép, lényeg, hogy szeretettel csináld.
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó:

Azért mert jól állnak, még nem vulgáris a leányzó.Ha kell, megveszi magának.

9/22 A kérdező kommentje:
17:13-as-nak szólt:)
2011. júl. 19. 17:16
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

ajándékot nem azért szoktunk venni, mert az illető nem tudná megvenni...az az adomány.

Biztos hogy örül valami személyre szólónak. Egy bizsu tényleg, egy könyv, ami tetszik neki, valami dekorkozmetikum, ha olyan a lány. Csillámos testápoló, szájfény. Dísztárgy, ami illik hozzá. Hennafestő csomag. Valami kis hobbykellék, ilyen kreatív, pl üvegfesték, gyöngy.CD.

Amit amúgy is vinne.

A szegénynek se egy kiló cukrot vinne, nem igaz? Hanem valami személyeset.Aminek örül. Attól, hogy nem szenved szükséget, attól örül. Az én lányom pl. a milliomos barátnőjének eprecskés dolgokat vitt, epres lufit, epres papírdíszeket, epres szalvétát. Mert epermániás a lány.

Vagy valamikor összebeszéltek többen, s közöset vittek.

Én hennafestő készletet vinnék. Vagy füstölőt, tartóval.

Vagy valami kis nyári kozmetikumot, vagy naturszappant szép csomagban. Virágot is lehet vinni, vagy bort. Kártyát.

attól, h milliomosok, még nem vesznek meg ők sem mindent. Sőt!

2011. júl. 19. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!