Egy könyvet. Én ha milliomos lennék sem unnék meg könyveket kapni, vásárolni. Ha van kedvenc témája, érdeklődési köre (mindenkinek van, még a plázacicáknak is), akkor egy könyv ideális lehet. Sok jó leárazás van könyvesboltokban, tehát még olcsón is megúszhatjátok. Plusz neten is lehet rendelni könyváruházból, sok könyvet feleannyiért vettem meg így.
2011. júl. 19. 17:20
12/22 anonim válasza:
Lányod mit adna? Ne veled beszélje meg, hanem a többiekkel. Pl. vegyenek közösen egy jó társasjátékot!
Va y ő maga kaleidoszkópot, vagy cigány vetőkártyát, esetleg tarot kártyát, bár az drága, azt többen vegyék. 1000-1500 ft elég.
mit szeretne?
2011. júl. 19. 17:21
13/22 anonim válasza:
Van olyan lufi, amibe mindenféle hülyeséget bele lehet tenni. Baromi jól néz ki, és elég bolond, hogy ne az ára foglalkoztasson senkit. Én ilyet kaptam, mikor szültem, gondolom van névnapos is.
2011. júl. 19. 17:21
14/22 anonim válasza:
17:20 vagyok (a könyves)
Elfelejtettem odaírni, hogy a könyv azért is jó, mert akárhányszor forgatom, az jut eszembe akitől kaptam, és az, hogy milyen rendes volt, hogy órákat túrt, güzült nekem a polcokon, hogy olyat vegyen, amilyen tetszene nekem:) Szóval szerintem emlékezetes is, mert a másik tényleg ilyenkor mindent belead, hogy jó könyvet vegyen.
2011. júl. 19. 17:22
15/22 anonim válasza:
saját készítésű karkötő? kreatív hobby boltban van egy csomó lógós izé,simán össze lehet dobni egy ilyet pl:
vagy egy szép képzőművészeti albumot, a Libre-ben most 1000 ft. Azok közt bárki stílusához találtok hozzáillőt.
Körömlakkot.Gumicukorral. ami színben illik hozzá.
2011. júl. 19. 17:23
17/22 anonim válasza:
".Amúgy jó fej"
attól még egy ugyanolyan 18 éves, aki vágyik rá, hogy ünnepeljék. Nem hiba az.Ne zavartasd magad ezen! Vegyetek, amit amúgy vennétek.
2011. júl. 19. 17:25
18/22 anonim válasza:
Kedvenc zenéiből CD? Vagy ha már vezet, nagyon jó autós ajándék, az FM Transmitter. Ha nem tudod mi az röviden; egy szivargyújtóról működő "kütyü", ami memóriakártyáról, vagy pendrive-ról játszik le zenét. Nuku félig megolvadt, megnyúlt magnókazetták, összekarcolódott "ugrálós" CD-k. Maga a "hardver" párezer Ft-ből kijön, az igazi ajándék a zene rajta ( kb 500 szám), amit az illető kedvenceiből lehet összeválogatni.
2011. júl. 19. 17:25
19/22 anonim válasza:
Vannak nagyon jópofa figurás pendrive-ok, mindenféle állatkák stb. Szerintem ilyennek mindenki örül, még akkor is, ha van pendrive-ja. Abból sosem elég!!! :D A lányod jól ismeri, választ neki valami olyat, ami tetszene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!