Barátnőnek elszoktátok mondani azt, hogy öngyilkosságra gondoltatok? Lent.
Szerintem ne. Ha gondjaid vannak azokat osszd meg inkább mint azt hogy öngyilkos akarsz lenni. Ez a kulcs. Nem tudom milyen gondjaid vannak, de hidd el mindent meg lehet oldani. És nem akarok prédikálni, de az a sok ember mit oldott meg vele, hogy öngyilkos lett? Mert szerintem semmit. Csak magára gondol az ilyen ember ... a barátokra, családra sosem...
19/L
Egyetértek a 16:31-essel! Inkább arról beszélj neki mi miatt érzed rosszul magad.
Én ilyen gondolatokat sosem osztanék meg másokkal, kivéve persze, ha szakember (pszichológus, pszichiáter) az illető. Mikor hajdanán látványosan depressziós voltam (akkor sem panaszkodtam senkinek, mégis) eléggé elkerültek az akkori "barátaim". Szerintem ez ijesztő egy olyan embernek, aki nem tapasztalt hasonló érzéseket, viszont kívülről látja a másik csúszását. Inkább könnyed, vidám társaságot keresnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!