Gondoltatok már rá, hogy világgá mentek?
Figyelt kérdés
Nem viccből kérdezem. Ha annyira rosszra fordulna az életed, nekiindulnál a nagyvilágnak azzal a kevéssel amid van? Mert én biztos igen.2010. jún. 4. 16:33
1/10 anonim válasza:
Már gondoltam rá. Aztán visszaszálltam a földre :) (ez csak a mesében működik...)
2/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk, ha a hajléktalanság réme fenyegetne, akkor én nekiindulnék inkább, mint hogy városban csövezzek. Inkább vándorként, erdőben haljak éhen, mint konténerben.
2010. jún. 4. 16:46
3/10 anonim válasza:
igen, sokszor. én is inkább a "vadonba" menekülnék mint a városban mindenki szeme előtt..
5/10 anonim válasza:
Eljátszottam már a gondolattal, hogy kiszállok a mókuskerékből, batyut kötök, és megyek. De a mai világban már nem lehet így élni.
Azért, ha elveszteném mindenek, talán mégis megpróbálnám.
6/10 anonim válasza:
de ha még nem fordult meg valaki fejébe miért akarna belegondolni abba, hogy rossz is lehet és elszökik? ugye nem erre a durcis elmegyek egy hétre visszamegyek nincs igazából hol laknom máshol elszökésre gondoltál? mert az igazán felesleges és önző dolog :)
7/10 anonim válasza:
de lehet, hogyha 3. napja nem ettél volna nem tudnál egy erdőnek neki indulni.
8/10 anonim válasza:
Gondoltam má rá, de az egyik válaszolónak igaza van: ebben a mostani világban ez valóban nem lehetséges. Ha vannak gyermekeid, nem adhatod fel, meg kell nekik mutatnod, hogy egy erős jellem átvászeli a legrosszabb időszakot is. Ha férjed, felséged, vagy párod van, megint nem lehet felkapni a nyúlcipőt, mert a szökés helyett a szóváltás (nem a veszekedés) jobb megoldás. Ha a munkahelyeden van probléma, azt is feltétlenül és mihamarább ki kell küszöbölni, vagy egy alapos beszélgetéssel, vagy a munkahelyváltással. Szerintem manapság csupán a civilizáció az, amley szökésre késztethet(ne) minket. Ez a fejlődés, amely borzalmas méreteket ölt, sokak számára nem kívánt, és visszatetszést vált ki.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, de ha nem lenne család/pár. Csak egy munka, és egy lakóhely, amit gyűlöl az ember.
2010. jún. 5. 09:05
10/10 anonim válasza:
Nem találgatásokra vagy "ha"-ra alapozom, elég nagy családun van, szeretjük egymást, számomra elképzelhetetlen, hogy ne legyenek. A munkahelyemet én választom, ha nem tetszik, elmegyek, de nem világgá, hanem egy meghallgatásra egy másik céghez, esetleg egy újabbhoz, figyelem a hirdetéseket, stb. Eleve nem költöznék olyan helyre, amely nyomott, a lakók öntudatlanok, iszákosak, stb. Tudatosan is ki lehet kerülni a hasonló helyzeteket, nem a menekülés az egyetlen cél, nincs olyan, hogy valami balul sül el, és menekülőre fogom, majd később ráfogom egy hibára a gyenge jellememet. Igenis, amíg van megoldás, nem menekülök, de ezt hadd ne magyarázzam neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!