Összevesztem egy nagyon jó barátnőmmel és nem tudom,
hogy mi legyen?! Megbocsássak neki, vagy mit kezdjünk a
barátságunkkal?
Figyelt kérdés
Van egy zenekarunk és nemsokára felfogunk lépni,de ő 1 próbára sem volt hajlandó eljönni.És még ő volt felháborodva,hogy mérgesek vagyunk rá.Én meg megmondtam,hogy nagyon elegem van belőle,hogy lesz@rja a bandát,és,hogy paraszt módon viselkedik.Erre azt mondta,hogy neki is belőlem és,hogy énekeljek egyedül a zenekarban úgy is szeretem villógtatni magamat.Elég jó barátnők vagyunk,és osztálytársak is vagyunk.Mit csináljak?? Nagyon szomorú vagyok,és nem tudom,hogy mit csináljak.
2011. ápr. 29. 20:20
1/6 anonim válasza:
Én tudom: Egyéb kérdések kategória!!!
2011. ápr. 29. 20:27
2/6 anonim válasza:
Ha így viselkedett, keressetek helyette valakit!
2011. ápr. 29. 20:27
3/6 A kérdező kommentje:
:)) igaz.De mi lesz a suliban?? nem lehetek vele összeveszve.És olyan suliba járok ahol ez nagyon sokat jelent.Lesz 2 csapat,és mindenki egymás ellen fog fordulni.
2011. ápr. 29. 20:29
4/6 anonim válasza:
attól még lehettek barátok h nemérdekli a zenekarotok. lehet ezer oka rá h nem énekel: utálja a zenéteket, utálja a rivaldafényt, lámpalázas...........
2011. ápr. 29. 20:30
5/6 anonim válasza:
Ha eltekintve a vitátoktól szereted őt, akkor meg kell beszélnetek. Néha a legnehezebb út a leghelyesebb: elé állni, bocsánatot kérni a veszekedésért (nem azért amit mondtál mert ha igazad volt akkor nem kell szőnyeg alá seperni), de meg kell neki mondanod hogy szereted és nem akarod hogy a barátságotok emiatt menjen tönkre. Ha ezzel megpuhítod a szívét biztosan bocsánatot kér ő is és minden rendben lesz.
Sokszor az emberek ilyen esetben támadásra számítanak ezért egy őszinte kedves pillanat és pár kedves mondat és egy bocsánatkérés sokszor akkora meglepetést okoz a másik félnek hogy ő is ezzel viszonozza a dolgot, és mivel ez lenyugtatja mindkét felet, ezért könnyebben meg lehet beszélni a dolgokat mint paprikás hangulatban.
Tudom, én alkalmaztam. Rohadtul haragudtam de inkább bocsánatot kértem mert tudtam hogy erre nem számít a másik fél, ezért ő is kenyérre kenhetőbb lesz és ezáltal jobban el tudjuk felejteni a nézeteltérést.
2011. ápr. 29. 20:31
6/6 A kérdező kommentje:
Jó,mert ezt már megtettem :)) Mármint amikor még csak 2 válasz volt,már akkor átfutott ez az eszemen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!