Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsássak egy ilyen barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsássak egy ilyen barátnőnek?

Figyelt kérdés
8 és fél hónapig voltunk együtt. "Állítólag" nagyon szeret engem, de mikor elutazott külföldre, kíváncsi voltam nagyon. Megnéztem az email-jeit, és láttam, hogy regisztrált 2 társkereső honlapra is, és levelei is érkeztek onnan. Sőt, még emailezgetett is, és elmondta az egész életét a férfi illetőnek. Engem nem említett meg. Elolvastam a társkereső honlapon lévő chateléseket is. Ilyenek álltak benne: Férfi: Pasit keresel? Barátnőm: Meglehet... Férfi: Hány volt? És milyen? Barátnőm: Hát a negyedig már egész jó volt (vagyis én). Amikor számonkértem azt mondta, hogy csak szabadidős partnert keresett. Nagyon könyörög nekem. Mit tegyek? Ti megbocsátanátok?

2012. aug. 27. 17:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon megalázó. Ne.
2012. aug. 27. 17:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Selejt!
2012. aug. 27. 17:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Mikor levelezett? Ha a kapcsolatotok legelején, az egészen más, mintha később.
2012. aug. 27. 17:53
 14/19 A kérdező kommentje:
A leges legvégén. 2012.08.23-án.
2012. aug. 27. 17:55
 15/19 anonim ***** válasza:

A barátnődnek komoly komplexusai lehetnek.

Vannak ilyen csajok, akiknek hiába van barátjuk, szükségük van a megerősítésre mert nincs önbizalmuk.

Van egy ilyen barátnőm, ő sajnos meg is csalta a barátját, de állítása szerint nagyon szereti - bár a srác nagyon hülye, mellette maradt - de rendszeresen beszélget srácokkal, senkit nem utasít el, még a legrondábbakat, legostobábbakat sem, csak , hogy úgymond "nem baj ha neki nem kell..másé se legyen a pasi"

Az ilyet csak szánni lehet.

A másik variáció szerint, nincs igazán oda érted, csak addig kellesz neki, míg nem talál jobbat.

Neked kell látnod és érezned, hogy mennyire szeret, és, hogy te mennyire szereted őt. Végül is, meg nem csalt, de a bizalom a te részedről sem volt teljes valamilyen okból, ha már elkezdtél kutakodni utána.

Én nem biztos, hogy megtudnék bocsátani. (az érzéseim mélységétől függne)

2012. aug. 27. 17:55
 16/19 Diavolino44 ***** válasza:
Nem kell ezen gondolkodni kuka és kész!
2012. aug. 27. 17:57
 17/19 Lifeishard ***** válasza:

Múlt időben beszél rólad. A kapcsolatodnak vége. Dobd ki, szakíts meg vele minden kommunikációs csatornát. Ha ezután is teper és igyekszik, esetleg adhatsz neki második esélyt, de sok jövőt nem jósolok a dolognak.

26/F

2012. aug. 27. 18:30
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
2012. aug. 27. 18:58
 19/19 anonim válasza:
nem
2012. szept. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!