Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan tartós, mély "igazi kapcsolatotok" olyan valakivel akit úgy ismertetek meg, hogy csodáltátok, vagy csak a szépsége vonzott, vagy a személyisége, és "igazi szerelem" volt?
Figyelt kérdés
nekem még nem volt igazi kapcsolatom. de egy ismerősöm okoskodta, ami elgondolkodtató, és talán oktondi felfogás is, hogy "a csodálat, a vonzalom" sosem szerelem, stb. amiben részben egyet értek, mert sok olyan oktondi ember van, aki "nyálas" és mások után fut, és észre sem veszi magát, és olyanokat csodál, akiket nem ért meg, és ez a baj. de nem kell ebből általánosítást csinálni. várom a válaszokat.2012. aug. 31. 16:01
1/3 anonim válasza:
igen, volt. eszméletlenül szerettem/szeretem a srácot, amiket átélt, az a magabiztosság, minden ami benne volt, engem csodálatra késztetett. 2 hét után már az életem rá mertem volna bízni. csak az a baj h másik lánnyal boldog...
2/3 anonim válasza:
Persze. A legtöbb lány, akivel jártam, ilyen volt. Olyanokkal kezdek, akikre fel tudok nézni, akiről tudom, hogy soha nem fogom megunni. Szerelmet szerintem olyan iránt érzel, akit csodálsz. Én legalábbis ilyen vagyok, nem érem be "elmegy" kategóriával. De ez nem azt jelenti, hogy a mindenki számára bombázó lányokkal jövök össze, hanem azzal, aki számomra tökéletes.
3/3 A kérdező kommentje:
így van, nekem kell tökéletes legyen..szerintem is. talán az embernek fel kell ismerni, hogy ki a "tökéletes" neki, akit csodálhat. Én sem csodálok bombázó, maximalista tökéletes embereket, csak akik érintenek, és érdekelnek, szóval van valami közös.
1.- szép és aranyos, amit írtál, de épp azért írtam ki ezt a kérdést, hogy ellen példákat kapjak az ilyesmikre:D
amúgy se jó, ha akárkire rábízzuk az életünket, még akkor se ha "úgy érezzük".
Valószínű, hogy az illetőtől, akit másrészről értelmesnek találok, béna felfogás ez.
2012. aug. 31. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!