Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek ilyesmi?
Van egy lány az életemben immáron két éve. Ebből másfelet pár ként töltöttünk, azóta barátok vagyunk, vagyis valami olyasmi, ugyanis van hogy mindketten elgyengülünk.
Egy nagyon kedved és bájos lány. Már-már tökéletes. Lehet vele beszélni, megértő, figyelmes, szexi, jó az ágyban, még kockulni és képes velem, de nem vagyok belé szerelmes.
Ő szerintem az. Persze váltig állítja, hogy nem, mert felfogta, hogy vége van köztünk, csak épp a legjobb barátját nem akarja elveszíteni, és az hogy szex is van csak egy kis plusz. De én meg számtalanszor érzem, hogy kihasználom őt, még így is, hogy nyílt lapokkal játszom.
A kérdésem leginkább arra vonatkozna, hogy volt már veletek olyan, hogy ott volt egy lány aki akart titeket, de azt éreztétek, hogy nem ő az igazi? Hogy tovább kell keresgélnetek?
Az előző barátnőmet jobban szeretettem mint ezt a lányt, azt képes lettem volna elvenni. Ennél a lánynál meg azt érzem, hogy le tudnék vele élni egy életet és még boldog is lehetnék vele, csak mindig ott lenne bennem egy félsz, hogy megcsalom és egy kisördög, hogy ha tovább keresek rátalálok Arra a lányra.
24F
Velem volt, a másik oldalról és pokoli! Az lenne a legjobb ha szépen fokozatosan eltávolodnátok.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!