Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti miért kábítjátok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért kábítjátok és ringatjátok hamis illúziókba a ronda pasikat, hogy lehet esélyük a csajoknál ha önmaguk lesznek, magabiztosak stb?

Figyelt kérdés

Pedig nem így van. Ha valaki tényleg alacsony, 170 alatti, emellé vékony is 60 kb alatti. Meg ronda az arca, fura szúrós a szeme, akkor nem segít rajta semmi sem. Mégis el akarjátok vele hitetni a lehetetlent, hogy nem lesz 50 évesen agglegény. Miért nem lehet megmondani az igazat? Csak annyit tudtok, hogy ezt meg ezt csináld, de a végére mindig odabökitek gonosz módon, hogy nincs veled baj, de sajnos nekem nem jössze be. Amikor meg ugyanezt elsüti 50 másik lány, akkor már tény, hogy az illető ronda és készülhet a magányra. Meg, hogy nincs ronda pasi? Dehogynem! Itt van pl ő! 100 ból 100 tuti elutasítja ismerkedés kizárva a külseje miatt, akármit is tesz.

[link]

Persze majd biztos jönnek kommentek, hogy ez nem is anynira ronda. Stb. Akkor azt tanácsolom, hogy ilyen pasikkal járjatok, ha nem ronda.

2012. okt. 18. 16:36
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Velem is elhitette egy csaj. Annyira profi volt, hogy beleszerettem. Aztán mikor ezt észrevette, úgy kidobott, mint a macskát szarni. Jó, azért nem hasonlítok a képen lévőre, de alig vagyok átlagos.
2012. okt. 18. 16:40
 2/39 anonim ***** válasza:

Én nem akarok illúzióba ringatni senkit sem!

Ronda vagy,sosem lesz csajod,és ráadásul folyamatosan sajnáltatod magadat!

Őszinte voltam?

2012. okt. 18. 16:42
 3/39 anonim ***** válasza:

Mert még maguknak se vallják be, h mennyire felszínesek, akkor h vallanák be nekünk?

Egyébként én semmivel se nézek ki jobban, mint a képen szereplő úriember.

2012. okt. 18. 16:43
 4/39 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képen. Csak ha ilyen pasi van vagy rak ki képet, akkor nem azt kell álszent módon írni, hogy teljesen rendben vagy, nincs gond. Hanem az igazat, hogy menjen prostizni mert más aligha lesz.
2012. okt. 18. 16:44
 5/39 A kérdező kommentje:
Kedves 59%-os nem te vagy az akinek a képét, még 2010 es, kiraktam ide délután és sajnos letörölték? Pedig csak segíteni próbáltam, hogy a lányok legyenek kissé gerincesebbek és az igazat mondják. De rögtön jelentették és törölték is a kérdést, olyanra hivatkozva, hogy nem felel meg ennek meg annak. Majd posztolom neked azt a kérdést priviben.
2012. okt. 18. 16:46
 6/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha az én képemet raktad ki a tudtomon kívül, akkor neked bizony pacifütyi a popsidba! :P
2012. okt. 18. 16:47
 7/39 A kérdező kommentje:
Csak én is sokszor megjártam, ezzel a nincs veled gonddal. aztán ezt el is hiszi a pasi, így a lánynak, de utána csak csak kibukik a lányból (az összesből), hogy nekem nem jössz be. Csak ugye nem akar megsérteni, meg félti a 80 akárhány százalékát. Erre megy ki a játék legtöbbször, kell a jó színben való feltűnés. Bocs de ez az igazság. Persze majd jönnek a kommentek, hogy ennek ahhoz semmi köze blblabla. Üres mellébeszélés.
2012. okt. 18. 16:48
 8/39 anonim ***** válasza:

Most akkor hadd jöjjön még egy őszinte mondat(nektek lehet kifogás): én így kinéző fiúval még csak olyannal találkoztam, aki agyilag sem volt százas. Sőt, ha ránézek erre a képre, akkor azt mondanám a srácra, hogy van valami visszamaradottsága, valami nincs rendben nála, és nem a kifejezetten szocializált társadalmi szintbe tartozik.

Normális csúnya fiúknak jut barátnő. Az alulszocializált, visszamaradott csúnya fiúknak nem.

2012. okt. 18. 16:51
 9/39 anonim ***** válasza:

A képen szereplő pasi,betegesen,kórosan sovány,és 10 számmal nagyobb

ruhák vannak rajta!

További kérdés?

Ti járnátok ilyen csajjal??

[link]

2012. okt. 18. 16:53
 10/39 A kérdező kommentje:
Sajnos vannak normális pasik is akik így néznek ki. Csak nem ilyen pózban állnak be, nem napszemüvegben stb. De attól még ilyesmik, 170 alattiak, 60 kg alattiak, nagy fülek, ronda szemek stb. Utána meg jön a mellébeszélés. Hogy bocsi de van barátom.
2012. okt. 18. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!