Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig csak a. helyes pasiknak van kisugarzasa es jo belso ertekei?
41: A diverzitás ésszerű gondolat. De egyfajta kiválasztódás is megfigyelhető azért.
42: A tankönyvek több évtizeddel le vannak maradva. Én kutató biológus vagyok. Nem győzök napi szinten(!) az új kutatási eredmények után járni, hogy képben legyek.
A szakadt illetők senkinek sem vonzóak. A nők sem. Egy aránylag csúnya nőt is megszépít, ha csinosan felöltözik. Te biztosan nem tudod, de erre is volt "teszt"- sőt, a legtöbb magazin ezzel csábítja a nőket, hogy álomnőt, jó csajt varázsol belőlük. És valóban. Egy kis smink, csinos ruha épp úgy megszépít egy nőt is, ahogyan egy jó öltöny egy csúnya férfit. Ez tehát nem a pénzről szól feltétlen.
Nem az anyagiak írnak felül mindent- főleg, hogy egyre több a gazdag nő. Angliában a huszonéves nők már pár centtel többet keresnek átlagban.
Ha az anyagias nőket vesszük- ők a pénzért talán összejönnek egy gazdag férfivel, de meg is fogják csalni.
43: Értem. Tehát a jóízlésű nők ízlése elromlik (ergó a helyes helyett a "kevésbé helyes" kezd nekik tetszeni)? Én valahogy nem ezt tapasztalom. Inkább generációfüggő. Édesanyám fiatal korában még mindenkinek a "markáns" férfi tetszett (a fiatal lányoknak is!). Ma már néha a 30 feletti nők is a "szépfiúkat" részesítik előnyben.
44: Ez ellen nincs kifogásom. Meg aztán, tényleg nem minden a külső. Láttam csúnya lányt helyes pasival, és fordítva is.
45: Igen, ez igaz. Kiszámíthatatlan hogyan keverednek a gének (bár nem ismerem a lányát).
46: Nem feltétlenül, a nőknek az arc fontosabb lehet. És a közhiedelemmel ellentétben a túl-kigyúrt inkább már taszító. Nem véletlen, hogy a testépítők csak testépítő csajokat tudnak (általában) feleségül venni.
Mindegy, félig-meddig közös nevezőre jutottunk. :)
Egyébként nekem is tetszett már nem baba pofijú férfi.
A szőrös ff nekem nem tetszik. :)
Hülye csajok meg vannak. Talán kisebbrendűségi érzésük van, vagy rosszfiúkat akarnak "betörni".
A fordítottja is megfigyelhető, férfiban. A lekezelő, csicskáztató lányok után futnak nagyon sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!