Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig csak a. helyes pasiknak van kisugarzasa es jo belso ertekei?
"Nem csak a kulsot nezik hanem a statuszt es a vagyont is. Mit gondoptok miert van az osszes hires focistanak pl Carlos Tevez, Wayne Rooney gyonyoru modell felesege?"
Ja, ez fordítva is igaz: az összes idősödő, "ronda", híres nő valami csoda folytán fiatal modellfiúkkal kavar.
Egybéként a focisták között igenis vannak csinos darabok.
A mezei focisták között is.
Vékony derék, kerek fenék, ehhez néha babapofi. :))
Kb. ezért lehet, hogy a fiatal, csinos, sportos srácoknak, akik a környezetemben fociznak, még akkor is van jó csajuk, ha rém tehetségtelenek és szegények.
Persze, feltéve ha jóképűek. :)
Nem. Én közel 30 vagyok, de én is, a barátnőim is a "fiús babapofit" szeretjük. Szimmetrikusabb, helyesebb, sőt, fiatalságra, jobb génekre utal.
A férfias arcszerkezet egy bizonyos tesztoszteronszinten túl már kevésbé szimmetrikus, ferde lesz, ez pedig- mint vizsgálatok bizonyították- bár markánsabbá teszi a férfit, de egyben azt is eredményezi, hogy a spermium minősége rosszabb lesz (biológus vagyok).
Bizonyos korszakokban ez a markáns férfitípus előnybe kerülhetett, mivel erősebb volt. Hiába volt kevésbé nemzőképes, mint "babapofijú" társai. De manapság a szimmetrikusabb fiúk, férfiak lassan (újra) felülkerekednek, s ahogy írtam, spermiumszámban/egészségben/minőségben/nemzőképességben is nagyobb az esélyük a sikerességre- ezért vonzhatják a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!