Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem a pasit akiben rátaláltam a lelki társamra, van egy kisugárzása ami nagyon bejön, viszont a külseje nem fogott meg úgy mint ahogy a belső. Mi a helyes?
én most ebben a helyzetben vagyok és nem tudom h mit csináljak :( :(
nagyon szeretem őt, de nem tudom h beletudnék e szeretni .. viszont nagyon nagyon hiányozna és ő is többet érez ezért a barátság is elveszne
L17
Ugyanez a szitu nálam is. :O
Bár köztünk már történt egy s más, valszeg sose fogunk 'rendesen' összejönni.
Változhat a dolog, majd meglátod.
Addig barátkozz vele.
köszönöm a válaszokat:)
igazság szerint nagyon elvagyok kenődve emiatt
utolsónak : az a baj h itt már döntés elé vagyok állítva. v összejövünk v nem, de megmondta h nagyon sajnálja de ő nem tudna a közelembe lenni ebben az esetben mert nagyon szeret :(:(
nem tudom mi legyen .. és ma(hétfőn) este találkozunk h megbeszéljük :(
várom még a válaszokat, előre is köszi mindenkinek !
ill. utolsó elöttinek csak azóta már írtak :D
az a baj h a külseje annyira nem fog meg h norm esetben összejöjjek vele, csak úgy aranyosnak találom de azért gondolkodtam most el ezen és játszottam el a gondolattal h mi lenne ha mert a belseje annyira de annyira megfogott :(:(
viszont nem lenne jó ahogy már mondták elöttem h sokkal helyesebb pasikat szúrnék ki a tömegben, nem lenne így jó az oldalán, nem ezt érdemli :(
Szerintem add ki az útját, semmi értelme annak, hogy engedsz neki, miközben nem tetszik neked...
A belső csak akkor számít, ha nem foglalkoztat a felszínesség, azaz nem azt nézed egy pasin, hogy jól néz-e ki...
Ha már most sem tetszik, akkor mit gondolsz 2 év múlva tetszeni fog?!
Csak magadat gyötröd, és Őt kínzod, hiszen valójában sosem fogod úgy szeretni, mint amennyire Ő szeretné, hogy szeresd, arról nem is beszélve, hogy mi lesz, ha találkozol egy jóképű pasival, akinek majd jól nem tudsz ellenállni és megcsalod a pasit...Ne variáld a dolgot, mondd meg neki kerek-perec, hogy sajnálod, imádod Őt, de nem akarsz vele komolyabban semmit, csak a lényét szereted...
Neki is számítani fog az őszinteséged, hiszen nem kell szélmalomharcot folytatnia érted...És legalább megadod neki az esélyt, hogy találjon magának egy olyan lányt, aki valóban szeretni fogja...
Ez a lelki-társ duma amúgy is csak egy adag hülyeség...
Nincs olyan, hogy lelki társ...Olyan van, hogy valakivel jól esik beszélgetni és megértitek egymást, de attól Ti nem lesztek lelki társak...Legfeljebb beszélgetőtársak...
A pasiknak nem esik jól ez a legyünk barátok marhaság, szerinted miért értitek olyan jól meg egymást?
Azért, mert a srác okos intelligens és tudja, hogyan tud elcsábítani egy lányt, ha a külseje nem sokaknak jön be...
Add meg neki az esélyt, hogy mással valóban boldog lehessen!!!
Ne add alá a lovat, ha valójában nem akarsz tőle semmit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!