Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mindig csak a. helyes pasiknak van kisugarzasa es jo belso ertekei?
A barátnőd vagy egy hülye, vagy te nem látsz meg valami szuper jó tulajdonságot a srácban. Továbbá igen, sok lány arra asszociál, ha helyes pasit lát, hogy normális. Aki szép, az lehet bunkó is, megmarad a hülye csaj (lásd barátnőd), aki nem annyira szép, annak pedig már kedvesnek is kell lennie, hogy megtartsa a lányt.
Ez persze amit elmondtam a hülyék szabályai, én mindig kedves vagyok a barátnőmmel, és helyes is vagyok, de nem azért vagyok vele kedves, hogy megtartsam, hanem mert szeretem. Az, hogy barátnőd van, és szereted-e az szintén nem jár mindig együtt.
"Pedig a csaj szep es okos megis teljesen alarendeli magat a reszeges pasinak, aki mindig jol megdugja es el van intezve az is ezzel, ha a csaj mar nem birja es totalisan kiakad."
A csaj valószínűleg pszichésen beteg, súlyos kisebbrendűségi érzése van. Szép lányoknál is gyakori. Ők azok, akik folyton nyafognak, rondának, butának hiszik magukat "nagy a seggem", "csúnya vagyok", stb. És leállnak bunkó pasikkal, mert azt hiszik nem érdemelnek jobbat.
A ronda pasi se kell a csajoknak, de a normálisabbjai azt látom, a bunkókat is kivágja a legkisebbért is manapság. Sőt, a csajok lassan bunkóbbak lesznek, a fiúk meg tűrnek nekik.
"Hat persze. Hanyszor hallom hogy a jokepu de full bunk. szobatarsam, hogy viselkedik a csajaval, a baratnoje pedig mintha a kiskutyaja lenne, mindenben engedelmeskedik neki a koliban. Takarit a szobaban, kiviszi a whiskeyes uveget, elmosogat neki, stb. Az keg goromban viseljedik vele. Ez a jo belso jele?"
Nem tudom, én az egyetemen egy ilyet se láttam. Inkább már fordítva, a full jó pasik főzőcskéztek a csajoknak, stb.
Ritka lúzer papucs-csaj lehet a barátnőd.
Megjósolom, hogy hamarosan dobni fogják, valami beképzeltebb csajért..
Ezt a kérdést is te tetted fel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__35..
Egyébként annyiban igazat adok, hogy a sok visszautasítás folyton megkeseredett lesz az ember, és az még inkább ront a helyzetén. Ördögi kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!