Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, ti hogy bírjátok, hogy minden lány a haverotokat tartja helyesnek vagy más pasikat és titeket meg elküldenek vagy lerondáznak?
Azt sosem lehet tudni, hogy ki milyen jellemre. Tudnád hány szolít lány volt durva velem, csak, mert nem vagyok jó pasi. A lányoknak csak a külsőségek számítanak és még minket fiúkat szidnak. Én már egy kövér lánynak is adnék esélyt, ha bepróbálkozna, pedig sosem tudtam vonzódni egyhez sem, de már nem is érdekelnek a külsőségek. Csak az fáj, hogy még a csúnya lányok is úgy bánnak velem, mint a kutyával. Így mégis hol van az a lány, akiben van még kedvesség és tudna szeretni egy csúnya, érzelmes fiút?!
Szerintem ilyen nincs, úgyhogy jobb meghalni.
probald meg kigyurni magad, vagy szerezz sok pénzt (az vonzza a csajokat hiddel...)
A lenyeg az h valami olyat csinalj, ami növeli az önbizalmad, mert meg lehet érezni ha egy embernek minuszba van az önbizalma és sokan csak azért is belérúgnak. Nekem is ugyanez volt, de igy h van önbizalmam nem b@szogat senki:D
19:49-nek van igaza. Kapta is a zöld pacsit!
Amíg nem volt sok pénzem, és jó verdám, engem is bosszantott a dolog. De most, hogy megszedtem magam egész korrektül, gyakorlatilag bármelyik nőt megkaphatom. Pár köteg Deák Ferkó és egy fekete BMW csodákra képes a csajoknál, lehetsz bármilyen ronda, akkor is kelleni fogsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!