Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel indítsak az első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel indítsak az első randin és hol?

Figyelt kérdés
Randi, Ismerkedés, Fiú, Lány, Szerelem, Tetszik, Tini

2012. okt. 6. 18:47
 1/4 A kérdező kommentje:
bocs el...sztam a kifejtést de a lényeg Budapest, zugló...és konkrétokat írjatok, ami nálatok bejött
2012. okt. 6. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
indíts viagrávala homi bárban!
2012. okt. 6. 18:49
 3/4 A kérdező kommentje:
én nem komolytalanul kérdeztem...szval pls rendes választ
2012. okt. 6. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Helyet nem tudok ajánlani és nem tudjuk hogy mennyire ismeritek egymást.

Ha nem igazán, akkor indíts úgy hogy bemutatkozol, megkérdezed hogy van, aztán rátértek az ilyen alapinfókra, hol dolgozik, mit tanul, stb. Valamikor az elején kérdezd meg hogy kér e valamit inni, vagy nem tudom hány éves vagy és hova mentek.

Általános témákkal kezdj, nem kell egyből ajtóstul rontani a házba. Mosolyogj sokat, nézz a szemébe, esetleg érints meg a kezét. Utána jön a többi magától.

Sok sikert :)

2012. okt. 6. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!