Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fúk, Lányok! Jártatok már így első randin?
Elmentetek az első randira,és éreztétek,hogy a kiszemeltnek lábbelin keresztül is büdös a lába,vagy koszos a körme?Szóval ápolatlan.
Esetleg ott mindjárt szóvá is tettétek neki?
30F
Igazából nem jártam még így, de belegondolva szerintem - még ha kellemetlen is - célszerű lenne megmondani az illetőnek, akár utólag, írásban, talán úgy kevésbé kellemetlen. Persze finoman, hogy figyelj, észrevettem, hogy ez meg az van, legközelebb figyelj oda ezekre...
Már csak azért is, hogy ha te nem is tervezel vele, másoknál ne fusson bele...
Ha komolyan akarnék a kiszemelttől valamit, biztos, hogy nem hoznám fel így, esélytelen jól kijönni belőle.
Simán szó nélkül elmennék mellette, és ha már kialakult valami közöttünk, akkor viccesen megemlíteném, de úgy már máshogy jön le a dolog. Néha nekem vagy barátnőmnek is beizzad a lába, nevetünk egy jót a gáztámadáson, kimegyünk lábat mosni, és ennyi.
Első randin ezzel kezdeni, az nagyon felszínes dolog...
2-es.
Annyira erős lábszag hogy cipőn keresztül is érződik.
Hidd el,van ilyen
én nem tudnék vele többet találkozni.számomra az ápoltság alap,és ebbe nem fér bele a lábszag (NŐNEK van lábszaga?!)
persze,tudom,nem kell ítélkezni,lehet,h betegség miatt,stb,de sajnálom,nekem ez nem fér bele.
volt,h elmentem randizni és a srác zsíros,mosatlan hajjal jelent meg.nem tartott 10percig sem a randi.mindenki tisztelje meg azzal a másikat,h ha már randiznak,készüljön legalább...
jó,én csak leírtam a saját nézőpontom,mert itt mindenki picsog az oldalon,h senki nem vállalja a valódi gondolatait,stbstb.
én vállalom,nekem nem fér bele a büdös láb,a zsíros fej sem
2évig volt pasim,aki napi szinten sportolt több órákat és sosem volt büdös. persze,mindenki más,meg nem tehet róla, tudom, de akkor is.
A lábszag ellen lehet tenni, még ha betegségből is adódik! Menjen el orvoshoz.
És igen, tényleg van olyan, hogy valakinek annyira büdös a lába, hogy még cipőn keresztül is érezni. Nekem volt egy osztálytársam (lány), egyszer fent volt nálunk fél órára, amikor elment, kinyitottam minden ablakot, annyira büdös volt, anyukámék még 2-3 órával később is érezték.
Jobb esetben már első randin beindul az ember fantáziája, ha tetszik neki a másik fél. Na egy ilyen esetben elég nehéz elképzelni bármit is..
Neked valami röntgen-szemed van, mert cipőn keresztül átlag ember biztos, hogy nem látja azt, hogy retkes valakinek a körme alatt.
A lábszag meg egy dolog... Minden nap normálisan fürdök, van hogy kétszer is (edzés után nem akarok büdös lenni, de a lábszagom halálos tud lenni, nem tehetek róla, ez nem a tisztálkodástól függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!