Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen jártatok először fiúval? Hány évesen volt az első csók? És milyen körülmények között?
15 - randi
15 - csók - körülmény vicces volt. életed elő csókjánál ne nyisd ki a szemed, mert akkor bepánikolsz:)
16 - szex
8 évesen jártam egy osztálytársammal, aranyos kis kapcsolat volt, de a legjobb barátok voltunk, és mi nagyon is komolynak éreztük, igaz már a puszitól is vérvörös lett az arcom, csók nem történt :)
6 évesen csókolóztam először egy ovistársammal. sok akció filmet láttunk Zorro, Pókember, Star Wars) és ki akartuk próbálni a "szájtapasztást" (így hívtuk :DD). De rendes nyelves csók volt :D
Első ramdi: 14
Első csók: 14. Nagyon jó volt. 3 órán át megállás nélkül.
asszem 9-11..
9 évesen jártam egy fiúval.. 3.os voltam. :DD
Viszont tizenegy éves koromban megint jártam egy másik fiúval.. És vele volt az 1# csókom =$
Akkor jártunk 4. napja ha jól emlékszem... gyermekvasúton szolgált, és én felmentem hozzá mikor már vége volt a szolinak éps jött a vacsi meg minden.. és ott megcsókolt.. hát 1# csók... halál béna voltam... =/ aztán ÉN szakítottam VELE~! aztán még 1x összejöttünk... én pedig ráéreztem végre h hogy kell :D xd =) <3 =$ =) ennyi~! :D =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!