Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkapott a srác én meg elvesztettem az eszem. Hogy hozzam helyre?
találkoztunk már párszor, mindig tartottam a 3lépést. és legutoljára adtam volna egy ártatlan puszit ez volt a kezdet, de egyből úgy csinálta hogy csók legyen közben határozottan, szorosan magához húzott, elkezdett simogatni, hátra húzta a hajam, harapdálta a nyakam és mind ezt egy izmos, helyes srác, erőből, határozottan, agresszívan, olyan állatias ösztönös volt az egész, azt sem éreztem, hogy ki tudnám e magam szedni a karjaiból, abszolut leuralt, rámstartolt, mint valami cápa vmi kis halra hát én én meg benedvesettem :(
szóval én, aki úgy oltom le a srácokat magamról, hogy abban nincs köszönet, ennek a srácnak most úgy jövök le, mint akit egy bokorba lehetne húzni.
ma meg tiszta mocskosnak érzem magam, gyötrődöm, ráírtam, hogy soha többet, vissza se ír...
mit lehet ilyen helyzetbe tenni, hogy visszacsináljam az egészet?
Ennek egy élménynek kéne lennie...
Lehet hogy több ilyenben nem lesz részed...hacsak nem leszel majd a barátnője!! :) Milyen szenvedélyes pasi lehet...
tudom egy szexnek örüljön az ember, meg bla bla
de hogy a szemében egy kis űzött vad lennék, abból is a legbénább, annyira bánt.
Attól függ minek akarod felhívni?
Szerintem neki kéne keresnie téged ezek után, és nem neked futni utána
tegnap még rám írt, hogy folytatta volna tovább,kár, hogy nem engedtem többet, tetszett neki
ma meg semmi
azért hívnám fel, hogy megnyugodjak, hátha nem vagyok a szemében egy béna kis senki
hát legközelebb előre gondolkozz, és ne utólag.... nem kell bénázni, meg tétovázni. tedd azt, ami jólesik, ne essél már te is abba a hibába, hogy mindig mások véleményére adsz!
pont attól leszel egy fiú/férfi szemében "béna" ha egyik nap ezt, másik nap azt akarod.
viselkedj érett módon, és mielőtt cselekszel vagy hagyod magad, gondold végig, hogy tényleg akarod-e vagy sem!
mielőtt ez történ tudtam nagyon jól végiggondolva, hogy nem fog megkapni
én csak egy puszit akartam adni és pont.
szóval ilyen lelkisérült állapotomban, jobb ha nem hívom
de. akkor meg hogy legyek túl ezen? várjam ki, míg jelentkezik, hogy mikor akar meghúzni? mert szerintem a mai állás szerint, ő azt hiszi csak csettintenie kell, tehát tuti ezzel fog indítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!