Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számít, ha egy srác motorozik? Mármint úgy figyelemfelkeltésként, hat rátok? Elárul valamit a fiú személyiségéről? Vagy pont hidegen hagy?
Hát én pl. jobban megnézek egy kocsit (nem az ilyen "menő piros sportkocsira" gondolok). De vannak olyanok is, akik megnézik a motorosokat. Tudod a nagy hangjuk miatt ...
:D
Én nem vagyok nagy motoros, haverommal megyek néha, de mikor megállunk minden nő minket néz:)
Szal lehet vele csajozni jól, persze nem egy Simsonnal.
engem is nézegetnek a pinák(biciklin) aztán mikor látják h nem csak az van akkor mégjobban néznek!
nagymotoros vok! :D
Jajj Honda NSR50 az egy p.csköszörű! :D Legalább valami hozzá illő hangja lenne...
Érdekes, én a Simsonnal is tudtam csajozni :D
Engem nem igazán érdekel...ha van neki, akkor van, ha nincs akkor nincs. Tőlem lehet neki, csak nehogy felboruljon egyszer vele. Én félek az ilyen járművektől, nem ülnék fel rájuk semmi pénzért, szóval nekem nem számít, mert úgyse akarok vele menni sehova. (úgy értem, hogy nem kell, hogy elszállítson különböző helyekre.) :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!