Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy nagyon helyes srác a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon helyes srác a buszról. Reggel mindig ugyanakkor megyünk, sőt legtöbbször délután is. Sokszor volt már olyan, hogy szemben ültünk, így felpillantottam és ő is pont nézett. Erre gyorsan elfordultunk mindketten. Tetszem neki?

Figyelt kérdés
De egy reggelen akár több ilyen összenézés is szokott lenni. Egy ismerősömtől megtudtam, hogy mi a neve. Megkerestem facebookon, de bejelölni nem akarom, mert úgy egyértelmű, hogy kutattam utána. Meg másnap nem is tudnék úgy a szemébe nézni XD Szerintetek tetszem neki? Ha mindig úgy ül, hogy velem szembe legyen, meg sokszor érzem, hogy bámul. Nagyon szeretném megismerni, de nem akarom lerohanni .16,5 L / ő 17 F
2012. márc. 22. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha hozzászólnál ?:)
2012. márc. 22. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
énis ugyanebben a helyzetben vagyok (: am a 149-es buszon neked melyiken? :D
2012. márc. 22. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:

nem is akarod lerohanni de meg is szeretned ismerni. akkor tedd azt: menj oda hozza es mutatkozz be, majd kezdjel el beszelgetni teljesen aszexualis dolgokrol: suli, hobbik, zene (koncertek) buli, ismerosok. addig baratkozz/ismerkedj vele amig csak eldol mi lessz a dologbol.

Szoval legy baratsagos es kedves/ertelmes de ne nyomulj es ne gondolj semmi parkapcsolatra vagy szexualis dologra kozben mert az csak osszezavarna teged es ezt megerezne.

Sok Sikert!

2012. márc. 22. 21:59
 4/7 A kérdező kommentje:

2# Nem pesti vagyok:)

Volt már több ilyen ugyanezen a buszon, hogy valaki nagyon tetszett és sokat szemeztünk...de a vége mindig az volt, hogy a srác odajött beszélni, vagy olyan is volt aki facebookon vett fel, és írosgatott, hogy találkozzunk...és amikor megismertem a srácokat, akkor eltűnt ez a varázs és már inkább azon agyaltam, hogyan koptassam le őket... félek, hogy vele is az történne...meg tényleg már 5éve tetszik kb...csak az utóbbi félévben utaztunk naponta együtt.

2012. márc. 23. 17:22
 5/7 A kérdező kommentje:

3# köszönöm a tanácsokat!:) reggelenként az öccsével szokott utazni az a baj:/ de arra gondoltam, hogy amikor egyedül van akkor odamehetnék hozzá valami indokkal, pl kérnék egy papírzsepit...és utána mondanám neki, hogy amúgy Laura vagyok:) erre csak bemutatkozna ő is, és ha látom, hogy érdeklődik, nem elfordul egyből akkor már spontán kialakulhatna egy beszélgetés...

és még lenne valami...elég nagy melleim vannak és hát sokszor elég merész felsőket is viselek...de reggelenként ugye még kabátban vagyok, szóval gondolom nem azért bámul meg minden nap :D csak, hogy most jön a jó idő..nem akarom, hogy túl könnyűvérűnek tartson, de azért egy kis kivágás nem baj szerintetek?

2012. márc. 23. 17:33
 6/7 SenkixXx ***** válasza:
55%
Ami szép nem kell takarni!!! ;))
2012. ápr. 3. 12:41
 7/7 A kérdező kommentje:

:D

2# szegedi vagyok:)

2012. ápr. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!