Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy joképü vagy, izmos, magas, minden, mégis lekoptattak a nők?
Lassan már ez is változik (pl. a nők anyagi önállósága vezetett ahhoz, hogy már nem függnek annyira a komoly kapcsolattól).
A múlt században pl. gond nélkül megnősülhettél volna, mert minden csaj férjhez akart menni.
Hőstettek meg? Másban jó a két nem. Vannak hétköznapi hőstettek: a nők kitartóbbak, a férfiak hirtelen terhelhetők. A nők jobban viselik a betegségeket, a férfiakat meg ledönti egy kis láz- de azért tudnak háborúzni.
Na meg, manapság elég jelentős felfedezéseket is tesznek a tudományban a csajok, ráadásul még ilyen országokban is.
Ezt olvasd el, nem kamu, és nem semmi.
61: Egyébként még azt is tudnám írni erre, hogy a legtöbb (és legnagyobb) férfi tudóst, zsenit, stb. szinte abszolút nem érdekelték a nők.
Legtöbbjük meg sem akart nősülni. Sokuk meleg volt, vagy élete végéig szűz.
De tudom, ez nem vigasztal meg. :D
csak ezek a gonosz férfiak nem engedik hogy megvalósuljon a nagy terv, mi? :D
nekem semmi gondom nem lenne vele, ha mondjuk kézzelfogható eredményt tudna felmutatni, vágod? A tudománytörténelemben rengeteg ilyen szenzáciohajhász felfedezés tettek már, de amelyikhez tényleg köze volt a valósághoz azt az idö elörehaladtával egyre több és több ember vette észre és tudta bebizonyitani...
Én nem írtam semmi ilyet. :) A szabadalom ebben az évben történt, tehát a jövő dönt róla. A férfiak meg nem gonoszak. ;D Aranyosak. :)
Tessék, ezek már felmutattak némi eredményt.
Viszont nem nemek harcát akartam csinálni ebből. Logikus, hogy mióta a nők is tanulhatnak, ők is fedeznek fel dolgokat. :)
Fedeznek,de kevesen és általában nem a szép nők fedeznek fel dolgokat.
56-os!Az ok,hogy a komoly kapcsolathoz több kell,de szexnél bejön egy srác,kicsit dumál vele és már dönthet?Ez szerinted mi,ha nem olcsó?
Dehogy kevesen- egyre többen. És sokuk abszolút nem csúnya.
De: a szép pasik tán fedeznek fel dolgokat? :D
(Azon kívül, hogy hogy kell jól... ;D)
"56-os!Az ok,hogy a komoly kapcsolathoz több kell,de szexnél bejön egy srác,kicsit dumál vele és már dönthet?Ez szerinted mi,ha nem olcsó?"
Spórolós. Nem akar többet áldozni arra, amit "ingyen" is megkaphat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!