Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy joképü vagy, izmos, magas, minden, mégis lekoptattak a nők?
33: Akkor most képzeld el, hogy nekem az olyanok jönnek be, akiket talán te nem látnál túl "maszkulinnak" (vékony-sportos, átlag 60-70 kg, stb).
Szóval, számomra ha kigyúrt 80 kg-osként jön oda "menőzni", szintén ezt a hatást éri el (hogy visszás lesz, stb.)
Ahogy írtam: fontos, hogy egyáltalán merjen odajönni. De a gyengeségek kimutatásával nincs bajom. A mostani párom aranyos, szégyellős fiú volt- viszont jól kezelte a gyengeségeit, kimutatta őket, de képes volt túljutni rajtuk.
Nekem kizárásos alapon kell esetleg erős férfi. Nem azért, hogy "helyettem" legyen erős, hanem azért, mert ha gyenge, akkor én magam is belebetegszem abba, hogy látom a kínlódását, önbizalomhiányát, önsajnálatát.. ha elfogadta önmagát, saját gyengeségeit, korlátait, és elégedett magával, akkor semmi gond. :)
31-es vagyok a 35-ösnek válaszolva:
Egy éjszakás igen sikerül, sajnos kénytelen vagyok azokból fenntartani magam... én odafigyelek, hogy senkinek nem ígérek semmit, ezt gyakran félre értik... akiket meg komolyan gondolnék, meg nem engendek magukhoz közel... mert félnek tőlem... így sztem nehéz lesz valakivel is normális kapcsolatot kialakítani... pedig már rohadtul nem akarok szexkapcsolatot, de sok az olyan lány aki max annyit tud adni és választhatok, hogy elfogadom-e vagy nem.. pedig mit meg nem adnék azért, hogy valakit szerethessek... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!