Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha már 30 éves vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már 30 éves vagyok és semmilyen kapcsolatom nem volt nővel, akkor már így is maradok?

Figyelt kérdés

180 magas vagyok 88 k és ronda. Sosem voltam egy nagy vagány ezután sem leszek. Ne mondja nekem senki sem, hogy menjek sportolni meg szedjem össze magam. Utálom az életet mert minden nő egy .......

Egymagam élek, dolgozom úgy látom csak ennyi jár az élettől. És küzdjek? A semmiért? Gyűlölök és utálok mindent és mindenkit.

2012. aug. 17. 22:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Hú, szeretem a kemény pasikat. Azt hiszem, nem lenne könnyű dolgom, azzal a vibrátorral.
2012. aug. 17. 23:39
 42/51 anonim ***** válasza:
Kösz 40. De én ezt tényleg komolyan gondoltam :P
2012. aug. 17. 23:41
 43/51 anonim ***** válasza:
Na mi van? Kinyírtad magad? A vibrátor jobb választás lett volna.
2012. aug. 18. 00:02
 44/51 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha holnap úgy ébrednél föl, hogy nem gyűlölsz és nem utálsz mindenkit?
2012. aug. 18. 00:18
 45/51 LeftBehind ***** válasza:

Kérdező - tegyél magadnak egy szívességet és ne gyere fel a GYK-ra. Komolyan,itt a válaszok között 2 lehetőség van - akik lemondanak mint egy utolsó baltás gyilkost és akik olyan közhelyekkel dobálóznak,hogy az már fáj.

Egyébként,ha a pszichológus nem segít,akkor (és most nyugodtan le lehet pontozni,leszarom) vegyél pár gramm füvet,egy kis ópium pipát vagy bongót és naponta pippancs el kb fél grammot. Lehet,hogy az élet még mindig egy kalap sz@r lesz,talán az emberek se fognak jó szemmel nézni rád,csakhogy téged ez rohadtul nem fog érdekelni.

2012. aug. 18. 14:17
 46/51 anonim ***** válasza:
Én még mindig azt mondom: VIBRÁTOR!
2012. aug. 18. 14:20
 47/51 anonim ***** válasza:

Nincs teljesen igazad, Leftbehind. Akik itt kérdezgetnek a gyk-n, azoknak sokszor a legközhelyesebb válaszra van szükségük, mint pl. hogy igen, menj oda a csajhoz és szólítsd meg, mert ő nem fog megszólítani téged. Sok embernek ilyen egyszerű kérdések jelentenek dilemmát.

Ennek a kérdezőnek is sokat lehetne segíteni néhány nagyon egyszerű jótanáccsal, de vele az a gond, hogy ő nem azért jár ide, hogy kiutat találjon a helyzetéből, és ezért úgysem hallgat a legjobb tanácsokra sem. Ő ugyanis teljesen bele van már kavarodva ezekbe a gyerekes, de annál destruktívabb énvédő stratégiákba, és ide is csak azért jár, hogy megerősítést találjon a megátalkodottságához. Szóval abban mondjuk igazad van, hogy el kéne húznia a gyk-ról. Talán a való életben tudna rá valaki olyan hatással lenni érzelmileg, hogy kiszakadjon ebből az ördögi körből, de mi itt biztos lepergünk róla, már akik jót akarunk neki. Akik savazzák, azoknak a hozzászólásait valószínűleg elégedetten olvasgatja.

2012. aug. 18. 14:31
 48/51 anonim ***** válasza:
Ugye a vibrátort nem vettétek savazásnak?
2012. aug. 18. 14:51
 49/51 jin ***** válasza:

Az miert is jó ha más problémájával foglalkozik?!

Lesz@rom mivan Indiában meg Kínában mert ez kb a fel világ ....

Sőt lesz@rom azt is,hogy mással mivan .a kornyezetem figyelem meg azokat az eseményeket amik az én javamat szolgálják .

Amúgy meg az élet sz@r,de attól meg lehet jól érezni magad ....Epits várat sz@rbol

2012. aug. 18. 19:28
 50/51 anonim ***** válasza:
Menj prostihoz, nem te leszel az első szerencsétlen a praxisukban. Az, hogy kiröhögnek utólag, sose derül ki.
2012. aug. 19. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!