Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha már 30 éves vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már 30 éves vagyok és semmilyen kapcsolatom nem volt nővel, akkor már így is maradok?

Figyelt kérdés

180 magas vagyok 88 k és ronda. Sosem voltam egy nagy vagány ezután sem leszek. Ne mondja nekem senki sem, hogy menjek sportolni meg szedjem össze magam. Utálom az életet mert minden nő egy .......

Egymagam élek, dolgozom úgy látom csak ennyi jár az élettől. És küzdjek? A semmiért? Gyűlölök és utálok mindent és mindenkit.

2012. aug. 17. 22:15
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
91%
gratulálok a fantasztikus hozzáálláshoz!
2012. aug. 17. 22:17
 2/51 anonim ***** válasza:

Húúúha...

Hát ebben a formában tutira nem.

ÉN azt mondom szívj el egy jointot, vegyél valami k-úrvajóféle bort de előtte menj el egy elit k-úrvához házhoz. dugj egy jót és már is jobb lesz.

Nálad ez használna.

2012. aug. 17. 22:18
 3/51 anonim ***** válasza:

te vagy az aki lúzernek tartja magát mi?

az előbb leveleztünk

most írod, hogy minden nő egy..... és mindenkit gyűlölsz

tulajdonképpen ezzel a hozzáállással megválaszoltad magadnak a kérdést, amire igen a válasz, de változtathatnál rajta ha összeszednéd magad

2012. aug. 17. 22:18
 4/51 anonim ***** válasza:

hogyhogy ssemmilyen kapcsolatod nem volt nővel?

talán szűz vagy?

2012. aug. 17. 22:19
 5/51 anonim ***** válasza:

NEm azért fogsz így maradni, mert eddig még nem volt semmilyen kapcsolatod, hanem mert így vélekedsz az életről, a nőkről (mégis hogy várod el, hogy egy nő veled akarjon kezdeni, ha te összeset cakkumpakk le pontpontozod? Javíts ki, ha tévedek, de valószínűleg nem egy pozitív jelzőt kell odalátni a pontok helyére...

Ne az egész világot hibáztasd azért, mert neked nem sikerült párkapcsolatra "szert tenni".

Nyilván benned van a hiba, az hogy "ronda vagy", semmit nem jelent, persze, mondják, hogy a külső sokat számít, de nőknél gyakoribb, hogy nem ragadnak le a csomagolásnál, hanem az is érdekli őket, ami benne van...

2012. aug. 17. 22:20
 6/51 anonim ***** válasza:
igen nm, a gyűlölet jó, meríts erőt a gyűlöletedből, csak így győzhetjük le az uralkodót és akkor mi uraljuk majd a galaxist
2012. aug. 17. 22:24
 7/51 anonim ***** válasza:

Így nem fog összejönni semmi,valószínűleg.Változtass a hozzáállásodon,olvass önsegítő könyveket pl.

Esetleg járj pszihológushoz,mert ide lehet az kell.

2012. aug. 17. 22:26
 8/51 A kérdező kommentje:
Nekem nem pszichológus kell hanem egy fejlövés. Az a nőknek azért jó mert 1 selejttel kevesebb.
2012. aug. 17. 22:27
 9/51 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján a gyilkos elmékben simán leprofiloznának, mint nőpusztító sorozatgyilkost. Elég nagy darab vagy, simán leütöd, a hentelésnél pedig a dühöd segít leküzdeni az ellenérzéseidet.

Gyorsan keresd meg a visszautat önmagadhoz, vagy ennek rossz vége lesz! Neked, vagy másnak... :-(

2012. aug. 17. 22:44
 10/51 A kérdező kommentje:
Remélem nekem! :'(
2012. aug. 17. 22:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!