Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már 30 éves vagyok és semmilyen kapcsolatom nem volt nővel, akkor már így is maradok?
Figyelt kérdés
180 magas vagyok 88 k és ronda. Sosem voltam egy nagy vagány ezután sem leszek. Ne mondja nekem senki sem, hogy menjek sportolni meg szedjem össze magam. Utálom az életet mert minden nő egy .......
Egymagam élek, dolgozom úgy látom csak ennyi jár az élettől. És küzdjek? A semmiért? Gyűlölök és utálok mindent és mindenkit.
2012. aug. 17. 22:15
21/51 anonim válasza:
Ne idegesíts már fel! Most úgy feldugnék a seggedbe egy vibrátort, hogy azt nem köszönnéd meg!
22/51 anonim válasza:
Nem kell a fél világhoz hasonlítgatni, természetesen mindenkinek a maga gondja a legnagyobb. Egyébként természetesen nem nevetnének ki, mivel fizetsz, ennek ellenére én nem ajánlom a prostituáltakat...
23/51 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézem még meg is szégyenítenének megbélyegeznének mindenhol, ha megtudnák nincs barátnőm. De egy CO palack kinyitva zárt térben mindent megold.
2012. aug. 17. 23:14
25/51 HalkHogen válasza:
Nekem legalábbis általában némi vigaszt nyújt a tudat, hogy sokaknak nálam komolyabb problémákkal kell megküzdeniük. És ők is képesek ezeknek sokszor fölébekerekedni. Akkor én mire föl sírjak?
26/51 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel más.
2012. aug. 17. 23:16
27/51 anonim válasza:
az a baj, hogy ha ezt hangoztatod, (mármint ezeket az öngyilkosságra utaló dolgokat) attól nem lesz jobb... Tudom, mert ugyan ezt csinálom, és ez csak még jobban idegesíti az embereket. Mi lenne, ha kipróbálnád, hogy önkénteskedsz valahol, attól hátha úgy éreznéd, hogy mégis van valami haszna annak, hgoy élsz, mert segítesz valakin. Jobban éreznéd magad hidd el, és még meg is szépítene, hogy nem csak a 100%-os keserűség üldögélne a lelkedben
28/51 HalkHogen válasza:
Megbélyegeznének, mert nincs barátnőd? Mi vaaan??? Viccelsz, remélem.
29/51 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.
2012. aug. 17. 23:19
30/51 anonim válasza:
Szóval ennyi a gond, kisfiú? Félsz, hogy nem lennél elég jó vagy kiröhögnének? Még mindig csak nyavalyogsz!!
Tudod, figyelmet nem csak úgy szerezhetsz az emberektől, hogy sajnáltatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!