Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az közrejátszhat a dologban, hogy mivel olyan 'semmilyen' a kapcsolatom az apámmal, ezért a fiúkkal is félénkebb vagyok?
20 leszek
nem tudunk egymással beszélni sem
Érdekes, mert ilyenkor a lányok pont az ellenkezőjét szokták mutatni. Szóval, hogy a fiúkban keresik azt aki védelmezi, óvja őket. te meg pont félsz tőlük?
Egyébként közrejátszhat. Ezt megmondani egy pszichológus tudná pontosan, hosszú beszélgetések után.
"Érdekes, mert ilyenkor a lányok pont az ellenkezőjét szokták mutatni. Szóval, hogy a fiúkban keresik azt aki védelmezi, óvja őket. te meg pont félsz tőlük? "
épp ezaz, h ninsc előttem igazán példa akire feltudhatnék nézni márpedig rá nagyon nem tudok felnézni egyéb okok miatt de aztinkább nem írom le:s
gondoltam pszichológusra is de majd meglátom még
pont hogy a szülői kapcsolatokra kell inkább visszanézni ahogy bántak egymással a szülők vagy éppen a szülők ahogy bántak a gyerekkel az kihathat a felnőttkorára is..persze vannak kivételek de többségben nem ők vannak azt hiszemű
egyébként nem volt még pasim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!