Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne igazi szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne igazi szerelmi kapcsolatom?

Figyelt kérdés
A szerelmi kapcsolataim, párkapcsolataim úgy néznek ki, hogy összejövök azokkal, akiknek tetszem. Az, hogy nekem tetszik-e nem számit. Vagyis csak azért jövök össze ezekkel a pasikkal, hogy legyen valakim, hogy érezzem, hogy szeretnek, hogy kilegyen elégitve az olyan életem is. Ez azért van így, mert akik nekem tetszettek, azoknak én sosem kellettem, észre sem vettek. Általában tökjó, két évig tart egy ilyen és növeli az önbizalmamat, megismerem milyen lehet egy párkapcsolat, jókat beszélgetünk, de szerelem az nincs. Nem vagyok kifogástalan szépség, csak egy átlagos lány és nem tudnék összejönni pl egy helyes sráccal, mert mindig azon gondolkodnék, mit szeret bennem, rajtam, hiszen annyi gyönyörű nőt látok, csak szép nőket mindennap és csak én vagyok ronda. Meghát akkor az a kapcsolat miről szólna, hogy panaszkodom neki, milyen ronda vagyok vagy mi. Én el sem tudom képzelni, hogy valami számomra jópasinak tetszem, az biztos csak hülyités lesz, vagy akkor biztos csak annyiról van szó, hogy engem környékez meg gyávaságból a szebb helyet, ergo pótlék vagyok. Igazából nem tudom, hogyan tudnám elhinni, hogy kelhetek valakinek, hogy valaki szerelmes lehet belém, mikor még csak el sem tudom képzelni mindezt? Egy időben sokan udvaroltak nekem, és már kétszer az is megtörtént, hogy a helyesebb jófejebb pasikat is elküldtem, azzal hogy nem én vagyok a nekikvaló, keressenek szebbet. Szóval csak ronda/öreg/ pasikkal szoktam összejönni, akikre más rá sem néz. Úgy szeretnék én is szerelmet, csinosnak lenni nap mint nap, jó pasikkal járni, mosolyogni, de annyira nem megy. Csak itthon tudok önmagam lenni. Csak a szobámban, ha kimegyek az utcára pánikba esem, félek az emberektől, letudnék szállni a buszról, ha valaki rámnéz hosszabban, az órán nem merek megszólalni, soha életemben nem volt még rajtam szoknya, sem top, dekoltázzsal, a hajam sem fogtam össze még sosem, mert úgy hülyén áll, szóval totál nulla vagyok.
2011. szept. 7. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát már az olvasás felénél abbahagytam, mert egyértelmű, h az önbizalmad a béka feneke alatt.

És emiatt számtalan hibát követsz el.

Belülről jöjjön a szépséged, ne kívülről! Illetve menj oda mindennap a tükörhöz és mondd el, hogy "szép vagyok"!

Tudod azok a nők a, akiket mások szépnek tartanak, ők is elbizonytalanodnak, meg csúnyának látják pl. az orrukat, szájukat.

ÉS ne öreg, ronda hapsikkal kezdj, hanem olyanokkal akik illenek hozzád. És ha jóképű, akkor meg pláne, mert ez neked alanyi jogon jár! Nehogy már egész életedben lesütött szemmel járkálj, meg ronda hapsikkal kezdj!!

Húzd ki magad, öltözködj csinosan (nem kel top meg miniszoknya hozzá!), legyél ápolt és nyiss mindenki felé! Tanuld meg ezt a dolgot, mert nem azért nem vesznek észre, mert "ronda vagy", hanem mert elhiteted magaddal, hogy jelentéktelen, szürke kis veréb vagy! Ezt "látják". Hát ne ezt mutasd!!!:))))

2011. szept. 7. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

Egyébként, ha van önbizalmad, akkor bevonzod a helyesebb pasikat is. Öregekkel meg ne járjál, áhh, ne alkudj meg! Azért türelem is kell az igazi kivárásához. Ha alulválasztasz, akkor rombolod az énképedet automatikusan.

2011. szept. 9. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem soha nem volt önbizalmam kezdeményezni meg elhinni azt, hogy tényleg kellehetek egy jó pasinak, még is egy "adonisz" a férjem. Neki a kisugárzásom és a viselkedésem tetszett meg.
2011. szept. 9. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem helyes, hogy összejössz akárkivel, csak azért, hogy legyen. Ezzel saját magadat is a földbe tiprod. Hát csak ennyire értékeled magadat??? Nekem sincs túl nagy önbizalmam, főleg a fiúk terén, de ha így folytatod, akkor hamarosan csak egy rongy leszel, akit mindenki ide-oda dobál. Légy erős, állj a sarkadra!!! Nekem van egy csomó ismerősom, aki nem egy világ szépe, de már férje, felesége van, ráadásul helyes és jóképű. És vannak irigylésre méltó szépségek is, akiknek irtó randa párjuk van, vagy nincs egyáltalán. Szóval ezt nem lehet általánosítani, hogy csúnya vagy, akkor csúnyát érdemelsz. Ráadásul mindenki szép a maga módján. Sosem tudhatod, hogy épp mi tetszik meg a pasiknak rajtad. De elöször neked kell magadat elfogadni. Vegyél olyan rucikat, amik kényelmesek, amikben jól érzed magad és kihangsúlyozzák azt, amit éppen ki kell. Ha nem szereted a szoknyát, toppot, akkor azt ne erőltesd. Fogadd el magad úgy, ahogy vagy és higgyél magadban! Tudom, hogy ezt könnyű mondani, de hidd el a legnagyobb sztárok is rendelkeznek hibákkal. Senki sem tökéletes. De ha te nem szereted saját magad, akkor nem várhatod el senkitől, hogy szeressen!!!
2011. szept. 9. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Tiszta undorító, amit csinálsz. Csak hogy ne legyél egyedül. Ez nem párkapcsolat drága szívem, hanem a másik érzelmi kihasználása. A pasas lehet, hogy halálosan belédzúg és te így olyan fájdalmat okozol neki, hogy majd belehal. Neked pszichológusra lenne szükséged, mert súlyos önértékelési zavaraid vannak.
2011. szept. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!