Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az közrejátszhat a dologban, hogy mivel olyan 'semmilyen' a kapcsolatom az apámmal, ezért a fiúkkal is félénkebb vagyok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 15:56
11/18 anonim válasza:
Ismerkedni nincs kedved?:) Csak mert te normálisnak tűnsz.
12/18 A kérdező kommentje:
utolsó:
írhatsz levelet de nem ígérek semmit
2011. márc. 22. 16:12
13/18 anonim válasza:
várj..melyik megyében laksz?:)
14/18 A kérdező kommentje:
miért?:)
2011. márc. 22. 16:25
15/18 anonim válasza:
Hát hogy közel laksz e vagy nem.
16/18 A kérdező kommentje:
Írj privit majd ott megírom hol lakok
: )
2011. márc. 22. 16:30
17/18 A kérdező kommentje:
ja már visszaírtam levelet
2011. márc. 22. 17:01
18/18 anonim válasza:
Az én apám elég fura egy ember. Igaz, volt vele valamilyen kapcsolatom, de ezt semmiképpen nem lehet bizalmasnak, és szeretetteljes viszonynak nevezni. Inkább idegesítőnek. És én is zárkózottabb vagyok a fiúkkal. nem tudom, hogy van-e összefüggés a kettő között, de vannak még hozzád hasonlóak. :)
Lehet, hogy véletlen egybeesés, de valami apró dolognak lehet köze hozzá, amiről nem is tudunk.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!