Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha már 30 éves vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már 30 éves vagyok és semmilyen kapcsolatom nem volt nővel, akkor már így is maradok?

Figyelt kérdés

180 magas vagyok 88 k és ronda. Sosem voltam egy nagy vagány ezután sem leszek. Ne mondja nekem senki sem, hogy menjek sportolni meg szedjem össze magam. Utálom az életet mert minden nő egy .......

Egymagam élek, dolgozom úgy látom csak ennyi jár az élettől. És küzdjek? A semmiért? Gyűlölök és utálok mindent és mindenkit.

2012. aug. 17. 22:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

na-na-na, álljunk csakm egy egy szóra, azért nem kell ötleteket adni, meg sorozatgyilkost gyártani belőle!

Nyilván el vagy nagyon keseredve, nem hiszem, hogy teljesen komolyan gondoltál mindent, amit ide leírtál. Figyelj, nem ciki a pszichológus, nem azért kellene menned, mert "bolond vagy", hanem mert lehet, hogy jó tanácsokat kapnál, olyan embertől, aki tanult is az ilyen dolgokról. Amcsiban például teljesen bevett dolog, mindenki pszichológushoz rohangál. Én pl. eléggé gátlásos vagyok, ami miatt magamra maradtam (bár én még csak 20 vagyok) de barátaim nincsenek, kapcsolatra nem igazán látok lehetőséget, ha ilyen maradok, amilyen, ezért pl. szívesen elmennék egy pszichomókushoz, aki segítene, hogyan közeledjek az emberek felé, stb...

Szerintem egy próbát megér!

2012. aug. 17. 22:49
 12/51 A kérdező kommentje:
Járok de eddig nem használt semmit. Menthetetlen vagyok és megérdemlem ezt a sorsot.
2012. aug. 17. 22:55
 13/51 anonim ***** válasza:

Ugyan már, úgysem fog semmin változtatni,

túl nagy falat lenne felelősséget vállalni a saját életéért, és változtatni a dolgain.

Sokkal egyszerűbb lekrvázni minden nőt, és másokat okolni a problémáidért, nemde kérdező?

Csak nyavalyogj tovább, hogy milyen szemetek az emberek, kell az elrettentő példa is...

2012. aug. 17. 22:56
 14/51 jin ***** válasza:

Hmm,én szerintem jól nézek ki,de attól meg az élet sz@r,szóval nem az lehet a probléma .

A hozzáállás sem mert azzal ,hogy behülyited magad ,hogy jó az élet pedig sz@r azzal álomvilágban élsz .

Viszont,ha rájössz ,hogy ezt a rakás sz@rt ,hogyan passzold le másnak akkor már legalább 0an vagy és onnan építkezhetsz.

Nők,nem kell keresni ...volt ,hogy lattam lehetőséget ,de elvetettem...hm,hogy miert?mert nem én akartam .

Amikor én akarnám akkor meg nyilvánvaló ,hogy lehetőség nincs.

Na és nemi gondolkodás után rájöttem :nem érdekel az egész ,felöltözök normálisan ,haj,parfüm ,de nem másnak,magamnak és építem az életem és ha ugy alakul akkor majd lessz,bar nem tagadom alakulhatna már :)

2012. aug. 17. 22:57
 15/51 A kérdező kommentje:
A 14-es jól mondja. Tényleg nem fogok változni. Mert mire az sikerülne addigra 70 éves lennék. Minden nő egy ..........
2012. aug. 17. 23:02
 16/51 anonim ***** válasza:
Tudod mit kérdező?! Szerintem neked nem pszichomókus kell, hanem egy jó nagy dugás! Ha nem találsz nőt, menj el prostihoz!
2012. aug. 17. 23:03
 17/51 anonim ***** válasza:
És továbbra is azt mondom, hogy ne sértegess!!
2012. aug. 17. 23:04
 18/51 A kérdező kommentje:
Kiröhögnének.
2012. aug. 17. 23:04
 19/51 A kérdező kommentje:
Meg kérdeznék mi van kisfiú felolvassam az esti mesét.
2012. aug. 17. 23:05
 20/51 HalkHogen ***** válasza:
Öreg, gondolj arra, hány embernek megy szarabbul a sora jelen pillanatban is, mint neked. A fél világnak. :-)
2012. aug. 17. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!