Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok a fogamzásgátlóval? Milyen mellékhatások jelentkeztek? Esetleg semmilyen? Megéri elkezdenem szedni, ha komoly kapcsolatom van? Csak egy a "gond", hogy félek a mellékhatásoktól. Meséljetek, saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Nekem az első két hónap borzasztó volt.A libidóm a béka segge alatt,sőt még terhességi tüneteket is produkált.Reggeli rosszullét stb.Utána szépen folyamatosan hozzászokott,de néha jött 1-2 hányinger roham,ha a bevétel után nem feküdtem le aludni.
Aztán váltottam nuvaringre.Azzal minden a legnagyobb rendben volt libidócsökkenés és hányinger nélkül.
De ez eléggé kivételes eset a legtöbb barátnőmnek semmi baja tőle.PErsze olyat is ismerek,aki lépten nyomon gombás fertőzéseket gyűjt be a tabi miatt.(dokija mondta,és semelyik fajta sem jó neki)
nekem semmi mellékhatása nemvolt, és mostsincs. 8 éve szedem, minden rendben.
ha komoly kapcsolatod van sztem mindenképp érdemes megpróbálni, ha pedig jelentkeznek a mellékhatások, nemmuszáj tovább szedni, visszamész a nőgyógyászhoz, és kérsz egy másikat. előbbutóbb megtalálják a hozzád illőt
Én fél éve szedem, meliánét.
Első hónapban jelentkezett pecsételő vérzés, attól nagyon megijedtem, de szerencsére azóta nem volt vele baj.
Mellékhatások, hát... Nőtt a mellem, ami jó, persze, de ezzel együtt híztam is 3-4 kilót, és akit ismerek mindenki így járt. Nekem ez annyira nem probléma m kifejezetten vékony voltam előtte, de van akit nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!