Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lehet ez? Komoly gond,...

Miért lehet ez? Komoly gond, vagy ne parázzak?

Figyelt kérdés

Ha huzamosabb ideig állok és közben csinálok valamit (pl mosogatok vagy főzök) akkor egy idő után a bal vállam és a nyakam közötti rész nagyon fájni kezd (inkább a hátam felé, lejjebb), és elég lassan múlik el. Ma is nagyon fájt, pedig csupán annyi volt, hogy elmentem valahova meg sokat mászkálgattam, a táskám pedig egyáltalán nem volt nehéz, alig volt benne valami, mégis nagyon fáj azon a helyen. :( masszírozgattam magamnak, bevettem gyógyszert, itthon be is kentem Fastum-géllel, de még mindig eléggé fáj. Borogattam is egy vizes pólóval.

Mitől lehet ez? Mit csináljak, hogy elmúljon?

15/l

2011. aug. 22. 20:19
 1/3 anonim válasza:
Gondolom oldaltáskát hordasz, vagyis nekem ez jött le ebből. Próbáltad már vállon átvetve hordani? Mert úgy jobb a súlyelosztás, ha pedig így hordod és még is fáj akkor célszerűbb lenne ha átváltanál a hátizsákra, hátha jobb lesz. Addig is masszíroztasd meg valakivel. :D
2011. aug. 23. 01:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gerincferdülésed van. Vizsgáltasd meg. Az is lehet, hogy egyszerű izomgörcs. Mozogj többet, különösen az úszás jó az ilyen fájdalmakra.
2011. aug. 23. 08:24
 3/3 A kérdező kommentje:

nem oldaltáskám van, hanem rendes hátitáskám, és már azelőtt is fájt, hogy felvettem volna. :S mondom, masszíroztam, uncsim is csinálta nekem, de még most is fáj néha. az iskolaorvos, mikor év elején megvizsgált, azt mondta, hogy nincs gerincferdülésem. :/

am ha válltáskával megyek vhova, akkor minidig vállon átvetve hordom. :)

köszi a válaszokat!

2011. aug. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!