Miért lehet ez? Komoly gond, vagy ne parázzak?
Ha huzamosabb ideig állok és közben csinálok valamit (pl mosogatok vagy főzök) akkor egy idő után a bal vállam és a nyakam közötti rész nagyon fájni kezd (inkább a hátam felé, lejjebb), és elég lassan múlik el. Ma is nagyon fájt, pedig csupán annyi volt, hogy elmentem valahova meg sokat mászkálgattam, a táskám pedig egyáltalán nem volt nehéz, alig volt benne valami, mégis nagyon fáj azon a helyen. :( masszírozgattam magamnak, bevettem gyógyszert, itthon be is kentem Fastum-géllel, de még mindig eléggé fáj. Borogattam is egy vizes pólóval.
Mitől lehet ez? Mit csináljak, hogy elmúljon?
15/l
nem oldaltáskám van, hanem rendes hátitáskám, és már azelőtt is fájt, hogy felvettem volna. :S mondom, masszíroztam, uncsim is csinálta nekem, de még most is fáj néha. az iskolaorvos, mikor év elején megvizsgált, azt mondta, hogy nincs gerincferdülésem. :/
am ha válltáskával megyek vhova, akkor minidig vállon átvetve hordom. :)
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!