Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak határozottsága olyan, mint a nők szépsége, akkor miért nem elég egy közepes határozottság ahhoz, hogy szexelhessek, ha egy közepes szépségű nőt simán megdugnék?
Figyelt kérdés
a kérdést értelmezzétek általánosságban.2012. máj. 31. 19:09
71/82 anonim válasza:
Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de azért ezekhez a mostani metrosex szépfiúkhoz nem vagyok mérhető. Talán a sziporkázó intellektust emelném ki szerénytelenül:-D. De mondom, nem vagyok csajozógép. Szóval, gyakran inkább nő nélkül vagyok, minthogy Miss Őisjólesz-t válasszam. De te ellentétesen működsz hozzám képest ez ügyben.
72/82 A kérdező kommentje:
de ez számomra felfoghatatlan, hogy az ilyen befordult stilus hogyan lehet hatékony. Szerinted nem üt át minden rezzenéseden az, hogy belül milyen vagy?
Mert RETTENETES módon. Eltitkolhatlan, hogy nem vagy rendbe. Erre rájöttem. Lehet valaki akármilyen NEMNAGYSZÁM megnyilvánulásu, ha a belső +motor+, ami termeli a figurában a megnyilvánulásokat jó. Belső érzelmi szilárdság az alapja ennek a dolognak.
2012. jún. 3. 19:47
73/82 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy hatékony vagyok. Ez a lány most adott, majd eldöntjük, mit akarunk egymástól. Jól látod, sok minden lejön az emberről, anélkül, hogy megszólalna. Viszont azért katedrán kell állnom stb. tehát tudok én nyitottabb is lenni, de valahogy azt érzem, hogy ez az emberi kapcsolatok nem megy igazán: se nővonalon, se a barátok frontján, sehol.
74/82 A kérdező kommentje:
de ember válogathatsz + kefélsz = nó fáking wéj
2012. jún. 3. 19:51
75/82 anonim válasza:
Kívülről lehet, ez jön le rólam, nem tudom. Én azt mondom, csak azért, hogy legyen valakid, amiatt ne nyáladdz egy p*náért.
76/82 A kérdező kommentje:
de hát akkor meg nem lesz senkim. Meg nehogymár ne találjak egy nőt, akivel megvagyok. Nem vagyok annyira nagy szám különleges ember.
2012. jún. 3. 19:58
78/82 A kérdező kommentje:
nem találok.
2012. jún. 3. 20:04
80/82 A kérdező kommentje:
bezzeg te igen mert menő vagí
2012. jún. 3. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!