Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húszas éveiben járó félénkebb vagy bizonytalan férfiak, hogy jeleztek a lánynak illetve, hogy közeledtek felé?
Minél közelebb vagyok hozzá annál lejjebb nézek és minimum 1 méteres kihagyást hagyok körülötte ahova nem lépek be.
Én így jelzek,de persze nem azt hogy "itt vagyok béjbe" :p
Sehogy és ez a problémája minden félénk lánynak és fiúnak egyaránt. Nem adunk le flörtjeleket ez a bibi.
Olvastam egy cikket, amelyben le volt írva, hogy azok a fiúk és lányok találják meg a párjukat, akik elég flörtjelet mernek adni, illetve fogadni.
Aki pedig gátlásos, ahogy a félénk fiúk és lányok, azok beszopták rendesen.
Én észrevettem, hogy lányok mintha szemezni próbálnának velem és azt még én is megmertem lépni, hogy félénken visszanézzek rájuk, de ennél többet nem tudok lépni, ez van, túl sok a gátló tényező.
Annyit tudok mondani, hogy két esetben odamertem menni egy lányhoz, mindketten magányosan vártak este a buszmegállóban.
De ha van körülöttünk tömeg, akkor nem tudok lépni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!