Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak határozottsága olyan, mint a nők szépsége, akkor miért nem elég egy közepes határozottság ahhoz, hogy szexelhessek, ha egy közepes szépségű nőt simán megdugnék?
hát én még nem láttam olyat, aki sajnálkozással jutott volna elörébb.
a gyurás legalább eröbefektetés.
hány növel voltál te igy 35 éves korodra?
na az elég izé, ha 10 alatt saccolni kell:D
mgé a legdurvább alkesz koma is pontosan meg tudja számolni, hogy hány növel volt (mondjuk 50)
hát de ez igy nem oké, hogy introvertáltként legyen az embernek egyéjszakása. NÓ FÁKIN WÉJ!
amugy hát 35 éve alatt 8, meg ki tudja mikor dugtál elöször, gondolom az se volt normál idejében. Szal az eszem megáll!
Ja és még itt mondod, hogy amugy lehet több nö is rád volt gerjedve, csak neked nem kellettek, szal ilyeneket ha olvasok, akkor már rohannék a késekért, meg felgyujtani pár nőt az utcán gyorsan. Hát mivan itt, basszus!?
én meg töröm magam, mászok minden nöre gátlástalanul, de nem kellek senkinek, ha meg nem csinálok semmit, akkor mégjobban nem kellek senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!